Skip to content

* Trykk på store bilde i slideshowet for fullskjerm.

Båten som har alt

Stor for sin størrelse
Dufour 412, som har vært på markedet siden sommeren 2016, er med sin størrelse en helt unik båt og er en utrolig populær modell her hjemme i Norge. Med sin lengde på 12,35 meter og bredde på 4,20 meter, hvor båten (grunnet sine store knekk-spant) omtrent er like bred akter ved cockpit som midtskips, tilbyr Dufour 412 et utrolig stort volum og mange praktiske løsninger. Dufour 412 har fire ulike innredningsalternativer, hvor båten blant annet kan bestilles med to eller tre doble sovekabiner og et eller to baderom. For interiør kan en, som for samtlige Dufour-modeller, velge mellom standard Moabi tresort eller eik og teak.

Ute-bysse og solsenger i cockpit
Dufour 412 leveres med både utslagbare solsenger og ute-bysse i cockpit.
Ute-byssen er plassert helt akter i cockpit, under førerbenken, og har gass-grill (som også kan brukes til koking og steking ved å ta bort grill-platen), varm/kald vask og arbeidsbenk. Dette er en løsning som våre kunder setter utrolig stor pris på (samme løsning finner en også ombord i Dufour 412 sine syv «søsken» – Dufour 360, 390, 430, 460 og 530 samt ombord Dufour Exclusive 56 og 63).
Begge båtens langsgående benker i cockpit kan på få sekunder gjøres om til romslige solsenger ved å slå opp solseng-platen tilhørende hver sides cockpit-benk. Dette er en helt unik løsning, og er like verdifull når en i cockpiten skal slappe av med en bok på kveldstid som når en på solrike dager skal nyte solen i cockpit.

Stor og innholdsrik salong
Dufour 412 har, forut for båtens praktiske bysse, en utrolig stor og praktisk salong med massevis av lager- og stueplass. Salongen om bord i Dufour 412 består av to separate salong-enheter, en enorm spise-/middagssalong på babord side med sitteplasser rundt hele bordet (denne salongen kan også gjøres om til en Queen-size seng om behovet skulle melde seg) og en langsgående sofa-salong på styrbord side med et hev/senk bord (montert på vegg-skinne) som gjør at du til enhver tid kan velge mellom å ha bord mellom to sittegrupper eller å ha en stor og lang sofa-salong.
Byssen om bord i Dufour 412 er en stor og praktisk L-bysse med mye og god stueplass. Byssens har et veldig stort kjøleskap med dør både ovenfra (fra toppen av bysse-benken) og fra siden (fra under byssebenken), slik at du kommer til både forfra og ovenfra når skal ta matvarer inn og ut fra kjøleskapet.

Dufour 412 kan bestilles i følgende fire ulike planløsninger / layouter;
* Layout 1: 2 doble sovekabiner, 1 stort baderom med toalett, stort separat dusjrom, stort lagerrom akter (med tilgang både fra dusjrommet og fra cockpit), L-bysse
* Layout 2: 3 doble sovekabiner, 1 baderom med toalett og dusj-avlukke, L-bysse (standard layout)
* Layout 3: 3 doble sovekabiner, 1 baderom med toalett og dusj-avlukke, 1 baderom med toalett og dusj, L-bysse
* Layout 4: 2 doble sovekabiner, 1 stort baderom med toalett, stort separat dusjrom, 1 baderom med toalett og dusj, stort lagerrom akter (med tilgang både fra dusjrommet og fra cockpit), L-bysse

Dufour 412 leveres i to ulike utstyrs-versjoner;
* Komfort Versjon
* Adventure Versjon

Tekniske spesifikasjoner:

* Total lengde (L.O.A.): 12.35 meter
* Skroglengde: 11.98 meter
* Vannlinjelengde: 11.15 meter
* Bredde: 4.20 meter
* Dybde: 2.10 meter
* Vekt: 8.940 kg
* Kjølvekt: 2.600 kg
* Køyer: 4 / 6 / 8 / 9
* Diesel: 200 liter
* Vann: 380 liter
* Motor: 50 hk Volvo Penta
* Certifisering CE: Kategori A
* Designer: Felci Yacht Design

SEILAREAL:

* Storseil + genoa: 71 m2
* Storseil: 38 m2
* Genoa: 33 m2

RIGGMÅL:

* I: 14,50 meter
* J: 4,30 meter
* P: 13,92 meter
* E: 4,70 meter
* LP: 4,61 meter

Riggen til Dufour 412 er en vanlig brøkdelsrigg med bakovervendte salinger, doble akterstag og rulleforstag. Standard seilføring for Dufour 412 består standard av fullspilet dacron storseil og dacron 108% genoa med skjøtevogner og kontroll-liner, men kan om ønskes i stedet bestilles med selvslående fokk.

Layout:

Video:

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top