skip to Main Content

* Trykk på store bilde i slideshowet for fullskjerm.

Catamaran 48

Dufour er stolt av å kunngjøre sin inntreden i flerskrogs-markedet med lanseringen av Dufour Catamarans 48, samt den første modellen av serien, avduket i verdenspremiere på Nautic Paris 2017 … Dufour Catamarans 48. Skala modellen, 3D-videoen og den virtuelle turen spesielt laget for denne anledningen fikk stor oppmerksomhet hos et publikum som både var overrasket og entusiastisk over dette nye prosjektet.

Dufour Catamaran 48 kan bestilles med både genoa og selvslående fokk.
For å sikre maksimal sikkerhet og enkel håndtering, ble masten trukket tilbake på senterlinjen til båten for å balansere vekten og begrense spenninger på storseilet. De fremre seilene er større og tilbyr nye muligheter, spesielt bruken av en selvslående fokk med en seilflate som kan sammenlignes med en genua.

Dufour katamaranen 48: Har totalt 124 m2 seilflate, fordelt på 76 m2 storseil og 48 m2 fokk.

En kombinasjon som letter kontrollen i enhver situasjon, selv med liten bemanning om bord. I tillegg gjør den justerbare bommen, det letter å senke hovedseilet og samtidig sikre besetningen på flybridge. Den faste baugspydet, er et valgfritt alternativ, som vil gi støtte til kode 0 eller en gennaker.

Ingeniørforskning og konstruksjon: En kombinasjon som letter kontrollen i enhver situasjon, selv med liten bemanning om bord. I tillegg gjør den justerbare bommen, det letter å senke hovedseilet og samtidig sikre besetningen på flybridge. Den faste baugspydet, er et valgfritt alternativ, som vil gi støtte til kode 0 eller en gennaker.

Balanse mellom inne og ute plass
Dufour katamaran 48 har et balansert plass forholdet med dekkplass, cockpitplassen, taket og fordekket delt inn i 1/3 av den totale lengden. Størrelse andelen av taket varierer mellom modellene i kategorien. Den brede plassen i salongen bærer vitnesbyrd om et balansert prosjekt i fordelingen av utvendig og innvendig plass, utviklet for å tilby den største komfort i alle årstider. På forsiden er det to solsenger, adskilt av en stor lagring boks og ankerkiste.
Sidedekkene er romslige, og sikret av sideskrog langs hele lengden. På cockpit nivå er det to trapper, en på babord og en på styrbord siden, som gir enkel tilgang til flybridge.

Flybridge
Dufour katamaran 48 flybridge er et sentralt element i dette prosjektet og utvider utearealet betydelig. Lett tilgjengelig via trapper på begge sider av båten – gjennom
cockpit fra styrbord, og Sidedekket på styrbord. Den er utstyrt med et lavt bord
og omgitt av store seter og en stor solseng, i tillegg til Rorstasjonen.

En «Super Yachts» Ror stasjon
Ligger på flybridge, denne ror stasjonen gir god oversikt. Den store konsollen, inspirert av superyachter, integrerer alle instrumenter og utstyr i et veldig ergonomisk oppsett. De tre vinsjene for å styre storseilet, fokk og genoa er innen lett rekkevidde. Den som sitter til rors kan også glede seg over justerbart sete og bimini, tilgjengelig i både lerret eller fast materiale.

En funksjonell cockpit som en forlengelse av salongen
Cockpitplassen til Dufour Katamaraner 48 kan sammenlignes til en båt på 50 fot eller større. 8 meter bredde gir en utmerket romfordeling og gjør det lett og bevege
seg om bord. Den inneholder et stort bord for 8 personer, flere bade – og rekrasjons områder, så vel som den berømte integrerte grillen laget av Dufour Yachts.
Skrog – og dekkvinduer gir et fint og naturlig lys i akter kabinene. Den store vindusdøren åpnes helt for full kommunikasjon med salongområdet.

Standard davits eller hydraulisk plattform?
To alternativer er tilgjengelige for jolle løfting. Fullt integrert i skroget og dekkstruktur, begge systemer garantere å støtte vekt opp til 450 kg *.

360 ° inspirasjon
Dufour Catamarans 48 er designet for å tilfredsstille kravene til både eiere og charter som ønsker å leve om bord hele året. Å tilby en stor salong var viktig og resultatet er perfekt oppnådd. Kjøkkenet som er koblet til cockpiten, er fullt utstyrt og ergonomisk med sine mange lagringsplasser. I front er det kontorplass og kartbord, utstyrt med en kartplotter, multifunksjonskjerm og en autopilot kontroll med joystick, for å styre båten fra innsiden.

Sofaen – spisestue, kan moduleres i 3 stillinger – lavt bord, spisebord – dobbeltseng, med smart lagringsplass for putene under sofaen slik at salongen med enkle grep fremstår som klar og ryddig ved behov. Det brede 360 ° vinduet mot havet gir rikelig med naturlig lys. Lagringsmodulene er forskjellige og godt utformede, som vist av den store konsollen med skuffer, klar til å romme alt du trenger.

The Owner’s suite
Eier suiten opptar hele babord skrog og fremstår som svært imponerende. Suiten er utstyrt med en 200 cm x 1,70 cm seng og er spesielt lys og ventilert takket være sine mange vinduer.
Den inkluderer også et stort kontorområde med havutsikt og praktiske høye skap og skuffer, samt et stort omkledningsrom med sofa. Eier suiten holder en meget høy standard, med møbler holdt i lekre lyse farger, servanter på Corian benkeplater og stor separat dusj.

Gjestekabiner med separat tilgang
Dufour Catamarans 48 presenterer en ekstraordinær konfigurasjon for tilgang til gjestekabinene. For å garantere maksimalt privatliv har man valgt å lage separat tilgang til hver av kabinene, en dobbelt trapp til babord, og en tredje trapp til styrbord. På denne måten har begge kabinene separat tilgang men forblir samtidig tilgjengelig fra salongen. Hver kabin har eget bad med separat dusj, så vel som mange skap og oppbevaringsmøbler. Ventilasjon og lysstyrke er også ideelt tilpasset.

Service room
I likhet med funksjonene i en stor yacht, gir service rommet i Dufour Catamarans 48 mye ekstraverdi. Tilgjengelig i 3 og 4 kabinsversjonene, kan det brukes som et ekstra kjøkken, oppbevaringsrom, vaskerom eller andre funksjoner etter behov.

Skipperkabinen
Skipperkabinen tilgjengelig i samtlige layouter, og er både funksjonell og komfortabel.
Skipperkabinen har en 190cm x 115cm seng, og et integrert bad med dusj og toaletter.
Hovedtilgangen er gjennom en luke fra fordekket, men den er også tilgjengelig via flottøren.

Tekniske spesifikasjoner:

Arkitekt: U. Felci
LOA (inkl baugspyd): 14.70 m / 48.00 fot
Skrog lengde: 14.20 m / 46.59 fot
Bredde: 8.00 m / 26.25 fot
Dybde: 1.30 m / 4.26 fot
Vekt: 14.955 kg
Vanntank: 700 l
Diesel tank: 900 l
Motor (std.): 2 x 50 hk
Motor (opt.): 2 x 60 hk

Seil og rigg:

Totalt seil areal: 124 m2 / 1 334 ft2
Storseil: 76 m2 / 818 ft2
Selvslående fokk: 48 m2 / 516.67 ft2
Code 0: 90 m2 / 968.75 ft2
Gennaker: 110 m2 / 1 184 ft2

Layout:

Layout:

Layout:

Layout:

Video:

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*
  E-post:*
  Telefon:*

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top