skip to Main Content

* Trykk på store bilde i slideshowet for fullskjerm.

Slagskipet

Unikt design
Dufour 63 Exclusive er konstruert og designet av Umberto Felci, og er en seil-yacht som representerer et unikt design og som byr på utrolig mange nye og smarte løsninger. Overbygget om bord i Dufour 56 Exclusive er trukket betraktelig akterover, slik at yachtens dekk er helt flush i området fra mast til baug. Overbygget til Dufour 63 Exclusive har tre gigantiske vinduer i front, som er bøyd fra overbyggets forkant og ned til yachtens dekk.

Robust og rask
Skroget til Dufour 63 Exclusive er av sandwich konstruksjon, vakuum-støpt med vinylester. Skottet og bunnrammen er laminert fast til skroget, noe som gir en utrolig stiv og sterk konstruksjon. Verftet bruker balsa som distansemateriale i skroget og skum i dekket.
Dufour 63 Exclusive har et elegant og lettdrevet skrog, og er svært rask under seil. Roret om bord i Dufour 63 Exclusive er plassert noe lenger forut enn vanlig, slik at roret gir bedre grep når yachten krenger. Dufour 63 Exclusive kan leveres med karbonmast for dem som verdsetter seilegenskaper høyt. Yachtens targabøyle får storseilskjøte ut av veien. Targabøylen er bygget i karbon. Dufour 63 Exclusive leveres også, som ekstrautstyr, med et elektrisk bimini-tak med kalesjevegger.

Eksepsjonell cockpit
Den enorme cockpiten om bord Dufour 63 Exclusive består blant annet av to L-formede cockpitbenker med hvert sitt bord. Dette gir en veldig romslig passasje i cockpit. Disse to cockpitbordene kan slås ut til å bli et stort bord når dette ønskes. Akter, mellom styrepidestallene, er det også en sittegruppe med stort bord, eller en stor solseng, avhengig om hvordan du posisjonerer solseng- og sittegruppe modulene. Under cockpitbenken akter er det en stor ute-bysse med grill, benkeplate og varm/kald vask samt elektrisk kjøleboks i cockpitbordet (samme unike løsning som sine syv lillesøstre Dufour 360, 390, 412, 430, 460, 530 og Exclusive 56). Dette ute-kjøkkenet er en løsning som våre kunder setter utrolig stor pris på ombord i sine Dufour seilbåter. I hekken, under aktre del av cockpit, er det om bord i Dufour 63 Exclusive en stor jollegarasje. Styreposisjonene og vinsjene er om bord Dufour 63 Exclusive flyttet akterover, dette for å gi en praktisk og komfortabel separasjon mellom avslapnings-området og seil-/manøvreringsområdet. Mellom avslapnings-området og seil-/manøvreringsområdet i cockpit finner man om bord Dufour 63 Exclusive oppgang/nedgang fra cockpit/sidedekk. Dette passasjerområdet mellom styrepidestallene og cockpitbenkene gir en lett og sikker tilkomst fra cockpit til sidedekkene og motsatt. Denne konfigurasjonen hindrer også at folk som sitter i cockpit slipper å bli forstyrret og slipper å flytte på seg under seiling, manøvrering og når skal legge til kai. Legg også merke til den brede hydrauliske gangveien akter om bord i Dufour 63 Exclusive samt de to brede trappepassasjene på begge sider fra badeplattform til cockpit.

Interiør utenom det vanlige
Interiøret om bord i Dufour 63 Exclusive kan enkelt og greit forklares med to ord – praktisk og eksklusivt. Dufour 63 Exclusive har fire ulike innredningsalternativer, hvor du blant annet kan velge mellom 3, 4 eller 5 doble sovekabiner i tillegg til egen mannskaps-lugar i baugen med seng, toalett og dusj. I tillegg kan du under bestilling av Dufour 63 Exclusive komme med egne ønsker og ideer for interiørløsninger, som jo egentlig bare skulle mangle når du bestiller slik en seil-yacht.

Dufour 63 Exclusive leveres i to ulike utstyrs-versjoner;
* Komfort Versjon
* Premium Versjon

Tekniske spesifikasjoner:

* Total lengde (L.O.A.): 19.22 meter
* Skroglengde: 18.30 meter
* Vannlinjelengde: 17.62 meter
* Bredde: 5.48 meter
* Dybde: 2.80 meter
* Vekt: 21.192 kg
* Kjølvekt: 6.500 kg
* Køyer: 4 / 6 / 8 / 10
* Diesel: 830 liter
* Vann: 780 liter
* Motor: 180 hk Volvo Penta (kan også bestilles med 260 hk motor)
* CE-kategori: A
* Designer: Felci Yacht Design

SEILAREAL:

* Storseil + genoa: 184 m2
* Storseil: 104 m2
* Genoa: 80 m2

RIGGMÅL:

* I: 23.60 meter
* J: 6.25 meter
* P: 23.10 meter
* E: 7.20 meter

Layout – dekk:

Layout – 1:

Layout – 2:

Layout – 3:

Layout – 4:

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*
  E-post:*
  Telefon:*

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top