skip to Main Content

* Trykk på store bilde i slideshowet for fullskjerm.

En liten stor båt

Dufour fortsetter å utvikle og produsere båter med perfekt balanse mellom komfort, ytelse og tidløst design.

Strategien til Dufour Yachts, som har produsert båter i over 50 år, er å øke sin produktportefølje. Nå er serien blitt beriket med en 31 fot yacht med detaljer og teknologi som er typisk for større båter. Det har spesielt blitt lagt vekt på å forenkle bruken av båten. Båten kan også utstyres med en grunnere kjøl, ideelt for innsjøer samt spesifikke områder med svært grunt farvann.

Grand Large 310 er en rask cruiser hvor dekk og interiør utgjør den perfekte balanse. Dette er resultatet av lidenskapne for havet og sans for detaljer – noe Dufour Yachts er kjent for og har gitt posisjonen som internasjonal markedsleder.

Den nye Grand Large 310 gir en unik nytelse når det gjelder cruising: den er rask, gir masse moro, er godt balansert, er behagelig, og lett å styre selv for enhånds formål. Det er mange grunner til at denne modellen er så spesiell. Dufour Yachts har igjen stolt på det talentfulle og innovative designet til Felci. Sammen med verftet vant de både europeisk og amerikansk «Yacht of the Year» for utviklingen av Dufour Performance 36 i fjor.

Dekket på Dufour 310 er en videreutvikling av den nyeste designtrenden på Dufour 410 og 500, og er inspirert av den originale «arpage» dekksformen. Cockpiten er ganske unik for være den første med doble ratt som standard, samt doble rorkniver for å garantere perfekt balanse og kontroll selv når båten krenger. Dufour 310 har et innvendig oppsett som er delt inn i to lugarer, en stor dinette og ett bad. De verdifulle eikematerialene har vært overlatt til eksperter og dyktige håndverkere.

Det er lagt ned mye arbeid i å forbedre spredningen av lys. De store skrog- og dekkvinduene gir massevis av naturlig lys – noe som gjør interiøret en glede å leve i.

Denne båten reflekterer en diskret og behagelig følelse av luksus. Grand Large 310 bevisstgjør en livsstil som Dufour har tilført i sine prosjekter i løpet av de siste 50 årene, preget av en autentisk lidenskap for havet, design, teknologi, ytelse og innovasjon, samt sikkerhet.

Tekniske spesifikasjoner:

Lengde totalt (LOA): 9.67 m
Lengde i vannlinje: 8.70 m
Skroglengde: 9,35 m
Bredde: 3,31 m
Vekt: 4.940 kg
Dybde: 1,90 m
Vanntank: 160 liter
Dieseltank: 90 liter
Motor: 19 hk
CE kategori: B

Seil og rigg:

Standard seilareal: 50,3 m2
Storseil: 33,5 m2
Genoa: 16,8 m2

Riggmål:

I – 12,30 m
J – 3,30 m
P – 11,66 m
E – 4,35 m
LP –

Layout – dekk:

Layout – Interiør:

Video:

Kontakt oss

Navn & Etternavn:*
E-post:*
Telefon:*

Melding:

Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema. Informasjonen min blir også brukt i nyhetsbrev og reklame. Du kan automatisk melde deg ut av vårt nyhetsbrev og informasjon vi sender ut.

Back To Top