skip to Main Content

* Trykk på store bilde i slideshowet for fullskjerm.

Dufour Grand Large 360

Dufour Yachts team fortsetter å utvikle nye modeller og presenterer nå i desember det nyeste tillegget i Grand Large serien – Dufour Grand Large 360.  Denne nye modellen vil få sin verdenspremiere på båtmessen i Paris som går av stabelen dagene 2.-10. desember.  Dette er den fjerde nye modellen Dufour Yachts lanserer i år.  Tidligere i år ble de nye modellene som Dufour Grand Large 520, Dufour 56 Exclusive og Dufour 63 Exclusive lansert.

Effektiv og romslig skrog
Skroget til Dufour Grand Large 360 har blitt designet for å gi den beste balansen mellom seilopplevelser og god plass om bord, både på og under dekk.  Takket være skrogets bredde og høye fribord er det utrolig mye plass under dekk.  Dufour Grand Large 360 leveres med både to og tre doble lugarer og er dermed en svært attraktiv båt for barnefamilier.  I utgaven med to lugarer har båten et tradisjonelt kart-bord, mens i utgaven med tre lugarer er kart-bordet ofret for baderommet.

Nytt dekk-design
Dufour Grand Large 360 er den første modellen i Grand Large serien som leveres med det nye 3.0 dekk-designet som ble designet til Dufours Exclusive-modeller.  Inspirert av standarden på større Dufour modeller, gir dette nye dekket innovative og nye funksjoner.  Samtlige liner som løper fra masten og akter til cockpit går nå under dekk.  Dufour verftet har også innført nye materialer i innredningen, og flere valgmuligheter.

Optimalisering av styrmannsposisjonene og pidestallene
Dufour Grand Large 360 leveres med nytt design for styrmannsposisjonene.  Pidestallene har, sammenlignet med forgjengeren Dufour Grand Large 350, blitt fullstendig redesignet for å optimalisere styreområdet og plassen i cockpit.  De nye pidestallene, samt båtens brede cockpit og den ideelle posisjonen til de aktre vinsjene, øker cockpitens sosiale bruksareal i tillegg til å forbedre rormannens plass bak rattet.

En ny romslig og funksjonell cockpit, med ute-bysse
Dufour Grand Large 360 leveres med ute-bysse, likt som de større Dufour Grand Large modellene 412, 460 og 520.  Ute-byssen, som ligger «skjult» under førerbenken akter i cockpit, har blant annet gass-grill, varm/kald vask og arbeidsbenk.  Badeplattformen til Dufour Grand Large 360 er, sammenlignet med forgjengeren Dufour Grand Large 350, blitt mye større, og er hele to ganger volumet av sin forgjenger.

Dufour 360 Grand Large er utstyrt med alle de nye design-funksjonene til Millesimes Edition 2018: tilgjengelig i tre forskjellige tresorter (Moabi, Eik og Teak), luksus eik parkettgulv, nye Gray Soft Touch interiør sidepaneler, nye Millesime stoffer og nytt salongbord.

Tekniske spesifikasjoner:

Lengde totalt (LOA): 10.3 m
Lengde i vannlinjen: 9.05m
Skroglengde: 9.99m
Bredde: 3.54m
Dybde: 1.90 m
Vekt: 1550 kg
Vanntank: 220 L
Dieseltank: 160 L
Motor: 19 cv
CE Kategori: A

Seil og rigg:

Standard seilareal: 60 m2
Storseil: 34,5 m2
Selvslående fokk: 20,5 m2
Genoa: 25,5 m2

Riggmål:

I:
J:
P:
E:

Layout – dekk:

Layout – lugarer:

Layout – lugarer:

Profil 1:

Profil 2:

Kontakt oss

Navn & Etternavn:*
E-post:*
Telefon:*

Melding:

Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema. Informasjonen min blir også brukt i nyhetsbrev og reklame. Du kan automatisk melde deg ut av vårt nyhetsbrev og informasjon vi sender ut.

Back To Top