skip to Main Content

* Trykk på store bilde i slideshowet for fullskjerm.

Komfortabel ytelse

Stilen til Grand Large 382 gjenspeiler alle funksjonene til den nye Grand Large serien benevnt «moderne Arpege» for sitt doble volum. Det er karakterisert av en vid cockpit og en bred dør til forpiggen, rikelig med faste vinduer og vinduer som kan åpnes for å maksimere mengden av naturlig lys innvendig.

Den maritime arkitekturen er utviklet av Felci Yachts som garanti for seneste innovasjon innen skrogform og supplerende utforming, kombinert med utforming av rigg som tar sikte på å maksimere komforten ombord med en velbalansert yacht under alle seilingsforhold.

Riggutformingen viser et meget høytt sideforhold som gir makismalt seilløft og effektivitet med selvslående fokk og et fullspilet hovedseil. Dekksplanet er også optimert ved å gi plass til to langsgående skinner slik at den mer prestasjonsdrevne kunden får en genoa med 108% ekstra seilflate.

Bommen er skråstilt fremover, som på alle Dufour Grand Large, for å lette adgangen til bommens svanehalsområde, så vel som det ekstra seilarealet som er et krav i Dufours DNA.

Dekksplanet er nøye utformet og følger kunders forslag fra 365, 375 og 380, slik at det passer bedre i henhold til deres behov og egen erfaring ombord.

Cockpiten er 10 cm lenger enn i den foregående 380, såvel som et større område for rormannen, for å forbedre interferensen med akterstaget. Et fast baugspryd blir tilgjengelig som ekstrautstyr for å passe til kode 0 eller tilsvarende seil for å opprettholde seiling som en fornøyelse uten for store anstrengelser.

UNIK MODULBRUK

Det er utvist omsorg og lagt stor vekt på design og konseptdefinisjon i forbindelse med innvendig innredning på denne innovative Grand Large yachten.

Basert på alle kundeintervjuene i konseptfasen har hovedmålet vært å være i stand til å identifisere og forvandle kundenes forskjellige behov til et produkt. Resultatet er et unikt prosjekt i denne sammenheng, og Dufour 382 Grand Large kan tilby hele 6 forskjellige innredninger.

Første punkt som er vel verd å nevne, er muligheten til enten å ha en bysse med et mer Middelhavspreget utseende på babord side, eller en med et mer tradisjonelt L-formet utseende i akterkant på styrbord side. Slik fleksibilitet gjør det mulig å lettere kunne tilfredsstille forskjellige bruksbehov basert på kunders vaner fra forskjellige geografiske områder.

Det andre unike punktet til den nye Grand Large med en langsgående bysse, er muligheten for et toalett nummer to. En slik mulighet gjør det mulig for 382 å virkelig utfordre både komfort og kunders behov som normalt bare finnes i 40-42 fots seilbåter, noe 382 kan tilfredsstille med et lavere budsjett, så vel som lavere vedlikeholdskostnader for et nesten tilsvarende komfortnivå.

Grundig hensyn er også utvist i forbindelse med ergonomistudier, så vel som flyten ombord. Dette har blant annet resultert i et modulbord som er nesten 1 meter langt i daglig bruk, som tillater lett adgang til sofaen både forut og akter. Hvis bordet må brukes i forbindelse med oppdekning kan det utvides til hele 1,4 meter (det største på markedet), noe som gir tilstrekkelig plass til å bespise 8 personer i salongen.

Det flyttbare kartbordet som først ble utviklet for 410 er også integrert i 382, noe som tillater at sofaen kan utvides videre. Verd å merke seg er at med standard innredning, dvs langsgående bysse, 3 lugarer og 1 toalett, er båten den eneste på markedet som fortsatt har et standard kartbord og et oppbevaringsskap i oljelerret, bak kartsetet.

Ytterligere interessante punkter er:
– Enkel akterkabin med 2 m lang seng, enten langskips eller tverrskips
– 160 liters kjøleskap med doble skuffer i stedet for tilgang fra toppen, for bedre kjøling og lagring
– Adskilt dusj ved enkeltlugar akterut
– Dobbel dør i skottet forut, som på 310 og P36, for å gi maksimal romfølelse
– To innredninger i tre, enten moabi eller eik med forskjellige detaljer

Resultatet er et meget allsidig produkt som bedre fokuserer på å tilfredstille alle forskjellige markedsbehov på en best mulig måte innen et kjerne markedssegment.

Den nye Dufour 382 Grand Large vil bli vist på båtmesser i Stockholm, Oslo, Cannes, Southhampton, La Rochelle, Friederichshafen, Genoa, Barcellona og Hamburg. Dette må du ikke gå glipp av!

Tekniske spesifikasjoner:

Lengde totalt (LOA): 11,25 m
Lengde i vannlinjen: 9,90 m
Skroglengde: 10,96 m
Bredde: 3,85 m
Dybde: 1,90 m (evt 1,60 m)
Vekt: 7.060 kg
Kjølvekt: 1.850 kg
Køyplasser: 4 / 6 / 8
Vanntank: 360 liter
Dieseltank: 200 liter
Motor: 30 hk (evt 40 hk)
Varmtvannsbereder: 20 liter
Startbatteri: 75 Ah
Forbruksbatteri: 100 Ah
CE Kategori: A

Seil og rigg:

Standard seilareal: 58,0 m2 (max 69,0 m2)
Storseil: 36,0 m2 (max 38,0 m2)
Genoa: 22,0 m2 (max 31,0 m2)

Riggmål:

I: 13,9 m
J: 3,83 m
P: 13,37 m
E: 4,5 m

Layout – dekk:

Layout – A:

Layout – B:

Layout – C:

Layout – D:

Layout – E:

Video:

Video – Båter i sjøen:

Kontakt oss

Navn & Etternavn:*
E-post:*
Telefon:*

Melding:

Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema. Informasjonen min blir også brukt i nyhetsbrev og reklame. Du kan automatisk melde deg ut av vårt nyhetsbrev og informasjon vi sender ut.

Back To Top