skip to Main Content

* Trykk på store bilde i slideshowet for fullskjerm.

Et stort steg mot de gjeveste premiene!

Med den helt nye Performance 36 innleder det verdenskjente La Rochelle-verftet en ny æra for sine allerede velkjente Performance båter. De har i de siste ti årene levert toppresultater innen internasjonale regattaer.

Båten er avansert bygget med de beste materialer og dette gjør båten svært stum og stiv, noe som igjen viser seg i prestasjonene. Designvekten er på kun 6.400 kg! Den svært stive, avanserte og lette konstruksjonen, gjort av italienske Umberto Felci, har gjort sitt til at Performance 36 har levert de resultater den allerede har gjort.

Den nye Performance 36 er helt nykonstruert og her innleder verftet en helt ny linje for sine Performance modeller. Det er her lagt vekt på få båten til å levere maksimalt på regattabanen, samtidig som det også skal være en komfortabel og hyggelig båt for turer med familien.

Boområdet under dekk er rommelig, luftig og åpent. Den meget romslige byssa med store benkeplater, stor kjøleboks på ekte fransk vis, rikelig med avsettingsplass og med et kartbord som i havn er en naturlig utvidelse av bysseområdet, kan gjerne fremheves. I tillegg må spesielt nevnes at dobbeltdørene til forpiggen kan åpnes opp fullstendig. Man kan derfor nyte båtens fulle volum når man sitter i salongen, samtidig som at dette er praktisk når store seilsekker skal flyttes rundt under regattaseiling. Det brede akterskipet gir god plass til både en romslig akterlugar samt et voluminøst stuerom på motsatt side, eller to akterlugarer ved siden av hverandre.

Performance 36 har også en stor cockpit, velegnet for både tur- og regattaseiling. Her kan eksempelvis stuerommene på hver side med enkle håndgrep løftes ut for å gi bedre plass og redusert vekt i forbindelse med regattaseiling,

Performance 36 ble kåret til årets båt 2013 i klassen for skarpseilere.

Tekniske spesifikasjoner:

Lengde totalt (LOA): 10,99 m
Lengde i vannlinjen: 10,21 m
Skroglengde: 10,99 m
Bredde: 3,61 m
Vekt: 6.125 kg
Dybde: 2,20 m / 7′ 2″
Vanntank: 220 liter
Dieseltank: 90 liter
Motor: 30 hk
CE Kategori: A

Seil og rigg:

Standard seilareal: 70,6 m2
Storseil: 40,6 m2
Genoa: 30,0 m2

Riggmål:

I: 14,20 m
J: 4,05 m
P: 14,00 m
E: 4,90 m
LP: 4,34 m

Layout – dekk:

Layout – 1:

Video:

Video:

Kontakt oss

Navn & Etternavn:*
E-post:*
Telefon:*

Melding:

Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema. Informasjonen min blir også brukt i nyhetsbrev og reklame. Du kan automatisk melde deg ut av vårt nyhetsbrev og informasjon vi sender ut.

Back To Top