skip to Main Content

NEO representerer en milepæl i utviklingen av Greenline Yachts og viser forpliktelsen til den eksisterende filosofien om miljøvennlig yachting. Det ved hjelp av eDrive-teknologi, og samtidig pendle raskt med utenbordsmotorer som er nye for Greenline Yachts-serien.

Bensinmotor
Doble bensin påhengsmotorer med maksimal effekt 300 hk som gjør det mulig for NEO å cruise på 36 kts og nå svimlende 42 kts toppfart.

Elektrisk motor
Fulldrevne motorer med to 80 hk Torqeedo Deep Blue elektriske utenbordsmotorer og doble 30,5 kWh (totalt 61 kWh) litiumbatterier som gir maksimal rekkevidde på 40 NM med 6 kts økonomisk hastighet. Ved full gass vil NEO eDrive nå en topphastighet på 16 kts med en rekkevidde på 20 NM.

Design
Måten vi bruker båter har endret seg de siste årene. Ledsaget av avansert teknologi og grundige studier er NEO designet fra grunnen av gjennom et nært samarbeid med J & J Design.
For å gjøre det like attraktivt for ulike markeder og klimaer, utviklet vi NEO for å være tilgjengelig i tre grunnleggende versjoner: Coupe, Hard Top og Open.
Open and Hard Top deler de samme dekksarrangementene med sjenerøst sosialt område akter og i baugen, mens Coupe tilbyr et unikt salongområde med utmerket 360 sikt, fullt funksjonell bysse utstyrt med full høyde for kjøleskap / fryser combo og en nyskapende tilgang til baugen som har solseng. Signaturfunksjonene som representerer Greenline Yachts DNA, handler om komfort og bekvemmelighet ombord, om det bare for et par timer eller en lengre cruise.

På dekk
NEO har den unike badeplattformen, som den største plattformen som er introdusert på noen utenbordsmotordrevet båt. Den har en unik hydraulisk løftemekanisme for plattformen, som omgir motoren, og gjør det mye større enn på noen konkurrent i klassen for utenbordsmotorer. De tilpassede trappene som forbinder plattformen og cockpiten er integrert i selve plattformen, og sikrer en trygg og komfortabel passasje i alle plattformens høyder.
Cockpiten har en sjenerøst U-formet sittegruppe med utekjøkken som gjør det til et perfekt sted å slappe av eller underholde venner og familie. Rormanns stilling har en komfortabel benk med plass nok til to gjester og rormann til å nyte turen og sette pris på synligheten og ergonomien til instrumentbrettet.
I tillegg til underholdningsområdet i cockpit er det en intim U-formet bue i salongområdet like over kabinen. Denne er tilgjengelig via en unik passasje gjennom frontruten til porten. Etter Greenline Yachts One Level Living-konsept er det bare ett skritt å overvinne fra cockpiten til baugen, og det gjør det trygt og enkelt å ta opp fortøyningslinen ved badeplattformen.
Greenline NEO kan ha 16 gjester, hvorav 11 kan se fremover under navigasjon, noe som representerer en unik komfortabel og trygg følelse mens du bryter gjennom bølgene.

Under dekk
NEO Coupe har en full kabinstørrelse nede under dekk, med en dobbeltseng eller valgfritt Greenlines signatur «saks» køyer sammen med overraskende romslig hovedskap, rikelig garderobeskap og lagringsplass.
Åpen og Hard Toppversjoner deler også kabinettoppsettet med separat toalettfelt og en V-formet sofa med et bord som kan omdannes til en dobbel køye.
Velge fra et bredt spekter av interiørbelegg stoffalternativer og farger, inkludert møbler i tre for hver NEO.

Også tilgjengelig med:

Tekniske spesifikasjoner:

Motorer bensin maks 2 x 300 hk
LOA inkl. valgfri badeplattform 10,99 m
Skroglengde 9,99 m
Bredde 3,49 m
Dybde 0,85 m
Høyde 2,15m / 3,25m
Vekt 4,850 kg
Kabiner 1
Maks. køyer 2
Toaletter / vaskerom 1
Bensintank 800l (bensin), 80l (diesel)
Vanntank 400l, 40l (svart)
Bensin maks hastighet 42 kts
Elektrisk maksimal rekkevidde @ 6 kts 40 NMa
Elektrisk maks hastighet 16 kts

Nedlastinger:

Greenline – Brosjyre (pdf)(engelsk)

Layout:

Layout:

Layout:

Kontakt oss

Navn & Etternavn:*
E-post:*
Telefon:*

Melding:

Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema. Informasjonen min blir også brukt i nyhetsbrev og reklame. Du kan automatisk melde deg ut av vårt nyhetsbrev og informasjon vi sender ut.

Back To Top