skip to Main Content

* Trykk på store bilde i slideshowet for fullskjerm.

Etter en vellykket lansering av OceanClass 65 på Cannes Yachting Festival 2017, startet vi forespørsler om en mindre versjon av en havseilende motoryacht, helst med HDrive fremdrift. Vi har allerede signert første bestilling til en stolt eier i Hong Kong med en spesiell tilpasset layout for det asiatiske markedet. Lansering er på Boot Düsseldorf 2020.
OceanClass Yachts er ikke gjennomsnittlige motoryachts fra masseproduksjon. De er laget for krevende båtelskere med spesiell livsstil som anses å være de mest krevende kundene, som verdsetter friheten til å kunne gå hvor som helst i verden, trygt og komfortabelt.

Design
Det er ikke mange moderne motoryachter med klasse A-sertifisering for havseilas-navigasjon. Spesielt ikke i denne yachtklassen. Blant de luksuriøse motoryachtene med klasse A-sertifisering, har den nye OceanClass 58 det klart mest moderne og attraktive utseendet i dagens marked. Den er utmerket for navigasjon på havet med høy hastighet, samtidig som den sørger for den aller beste komforten og livskvaliteten om bord, med signaturfunksjoner som ekstra store skrogvinduer for master- og VIP-kabinen, samt store 360 panoramavinduer i salongen. Levende arrangement på ett plan med et enkelt trinn fra cockpiten til styreposisjonen og med den største flybridge i sin klasse.
En av de fineste komfortfunksjonene i den nye 58 er badeplattforms-transformatoren fra Opacmare, som gjør livet ombord komfortabelt. Transformatoren kan fungere som en plattform for slepejolle, og gjør tilgangen til sjøen komfortabelt og trygg. Det fører en bred og komfortabel gangvei med tilpasningsbar trapp for å møte alle vinkler.

Hoveddekket tilbyr den virkelige opplevelsen på et og samme nivå. Her er cockpit, bysse og salong som også inkluderer rormannens posisjon på samme nivå. Det er bare tre trinn til badeplattformen med trapper på begge sider og tre trinn til gangveiene til baugsalongen. U-formet bysse er koblingselementet mellom inne og ute, designet for underholde familie og gjester med en fantastisk utsikt, takket være de store 360 panoramiske salongvinduene.
Under dekk tilbys 2 luksuriøse kabiner med to «walk-in» garderober, eller standard med 3 kabiner, alle med eget bad.
Flybridgen anses å være den største i sin klasse og perfekt for de uforglemmelige yachtfestene. Beskyttet av en stilig T-topp og med et U-formet salongområde på baksiden, som kan omdannes til et ekstra stort og fullt utstyrt område for soling, og en fremtidsrettet lounge slik at kapteinen får selskap under navigering.

Også tilgjengelig med:

Tekniske spesifikasjoner:

2 x Volvo Penta D8 600 HP
2 x CAT 12,9 l 1000 HP
LOA: 18,95 m
Fordampningstørr: 25 t
Maksimal hastighet: 30 kts
Bredde: 4,99 m
Dieseltank: 2500 l
Cruisehastighet: 24 kts
Dybde: 1,30 m
Vann: 660 l

Nedlastinger:

OceanClass – Brosjyre (pdf)(engelsk)

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*
  E-post:*
  Telefon:*

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top