skip to Main Content

* Trykk på store bilde i slideshowet for fullskjerm.

Designet av det mest erfarne teamet av ingeniører og bygget i de mest sofistikerte produksjonsanleggene av de mest erfarne håndverkene. OceanClass 65 har de perfekte løsningene for den nye generasjonen av erfarne båtinteresserte som ser etter overlegen komfort og høy kvalitet som tilfredsstiller høye krav fra fremtidige eiere.

OCENACLASS 65 – GENTLEMAN I LUXURY YACHTS
Denne yachten er designet for den nye generasjonen av erfarne og lidenskapelige båteiere som ser etter overlegen komfort, toppkvalitet som tilfredsstiller høye krav fra fremtidige eiere..
Høye ambisjoner til våre ingeniører, designere og håndverkere førte til fødselen av den helt nye OceanClass 65. Den nyeste yachten fra OceanClass-linjen, personifiserer prestisje og luksus som livsstil. OceanClass 65 særegne karakteristikk gjør henne til leder i 60-fots yacht-klassen med det moderne, stilige utseendet, suveren komfort og kvalitet sammen med en rekke innovative løsninger. Moderne design, økologisk fremdrift og andre funksjoner kjører denne yachten som et valg i 20-meters yacht-klassen med alle perspektiver.

Din komfort
Oceanclass 65 er virkelig en unik semi-tilpasset motorbåt, i stand til klasse A navigasjon – Ocean kryssing. Det kombineres med det luksuriøse interiørarrangementet og funksjoner som er unike for Greenline Yachts.
• Maksimal hastighet på opptil 30 knop gjør reisene dine hyggelige og morsomme
• En planløsning med kun to trinn som forbinder cockpit og salong med badeplattformen
• Nedre dekk har tre luksuriøse kabiner med eierkabinen i sentrum og VIP-kabinen i baugen med begge kabinene med store skrogvinduer som gir en fantastisk utsikt.
• Oceanclass 65 har tre forskjellige høydenivåer (badeplattform, sideutgang, baug), slik at du alltid kan besøke og forlate yachten trygt.

Din Frihet
OceanClass er et synonym for frihet. Med sin klasse A-sertifisering er den bygget for havcruice, med komfort, bekvemmelighet og sikkerhet ombord i perfekt balanse. Et perfekt valg for en ny generasjon erfarne og lidenskapelige båtentusiaster som ser etter overlegen komfort, toppkvalitet som tilfredsstiller høye krav fra fremtidige eiere..

• Når den er i hybridmodus, seiler den uten forurensning, og reduserer mengden fossilt brensel som brukes i løpet av en båtsesong.
• Komforten på, over og under dekk gir en ny høy standard på livet om bord, og gjør de utvidede cruisene du alltid ønsket å gjøre, til en uforglemmelig opplevelse.
• 230 (120) VAC-kraften til enhver tid gjør det mulig for bruk av husholdningsapparater og gjenoppretter komforten i ditt eget hjem: bruk av kjøleskap (det er plass til en 270-liters enhet), mikrobølgeovn, TV og AC.
• Superb håndtering, sikkerhet, sjødyktighet og hjemmekoselige bekvemmeligheter vil gjøre dine langvarige cruise til en fornøyelse.
• Flybridge er perfekt for super trivsel. Med en U-formet sofa, flott lounge område og en fullt utstyrt utekjøkken med en elektrisk grill, vil dine gjester få store opplevelser.

Også tilgjengelig med:

Tekniske spesifikasjoner:

1 x Volvo-Penta D3 – 170HK
1 x Volvo-Penta D3 – 220 hk

Nedlastinger:

OceanClass – Brosjyre (pdf)(engelsk)
Virtual Tour – 360 grader (Link)

Layout:

Layout:

Layout:

Layout:

Layout:

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*
  E-post:*
  Telefon:*

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top