Skip to content

* Trykk på store bilde i slideshowet for fullskjerm.

HELT NY MODELL – MED REN ELEGANSE

Vi er veldig glade for å kunne presentere vår nye modell – Dufour 470. Denne nye og unike Dufour- modellen vil få sin verdenspremiere på båtmessen i Düsseldorf januar 2021. Første Dufour 470 ankommer Norge i slutten av mai / begynnelsen av juni 2021.

Dufour-verftet fortsetter å utvikle og produsere båter med perfekt balanse mellom komfort, ytelse og tidløst design. Strategien til Dufour Yachts, som har produsert båter i nærmere 60 år, er å øke sin produktportefølje. Nå er serien blitt beriket med en ny 46 fot båt med løsninger, detaljer og teknologi som er unik for sin størrelse. Dufour 470 er, med sin bredde på hele 4,74 meter, en utrolig romslig båt, med større volum enn 50-fotere fra kun noen år tilbake.

Dufour 470 er en fremragende seilbåt som garanterer både prestasjoner på høyt nivå så vel som absolutt komfort, i harmoni med verdiene til de seneste seilbåt-modellene fra Dufour:
– Majestetisk estetikk, med sitt unike skrog- og dekksdesign
– Ultimat komfort, med sin interiørdesign inspirert av Dufour Yachts sine større yacht-modeller
– Optimal funksjonalitet, med blant annet passasje ut til sidedekkene mellom styrepidestallene og cockpitbenkene, full-utstyrt ute-bysse og stor solseng akter i cockpit for å nevne noe

3 ULIKE VERSJONER
Dufour 470 kan bestilles i tre ulike versjoner; Easy-versjon, Ocean-versjon og Performance-versjon for dem som ønsker å vinne de gjeveste regatta-pokalene.

FUNKSJONELL COCKPIT
Det er ulike preferanser om hvordan vinsjene skal plasseres i cockpiten om bord i seilbåt, og trenden er å føre liner tilbake til rormannen, men det passiviserer mannskapet samt gjør det trangt rundt rattet når flere skal bidra. Om bord i Dufour 470 er det (likt som for Dufour 530) selv mulig å velge hvor tampene skal trimmes. I Easy-versjonen trimmes seilene fra vinsjene på cockpitkarmen foran rattene. I Ocean- og Performance-versjonen leveres Dufour 470 med hele seks vinsjer – to på hyttetaket, to på cockpitkarmen og to ved styreposisjonene – som medfører at du har full fleksibilitet for hvor du ønsker å trimme seilene.

Unikt for cockpiten om bord i Dufour 470 er også løsningen for passasje fra cockpit og ut til sidedekkene, som er plassert mellom styrepidestallene og cockpitbenkene. Dette er en konstruksjon og en løsning som du kun finner om bord i Dufour 470 og Dufour 530.

Akter i cockpit har Dufour 470 en stor solseng (om en ønsker kan solsengen velges bort). Under solsengen er det et enormt stort lager-/stuerom samt nedgang til teknisk rom.

Dufour 470 leveres selvsagt, som for samtlige andre Dufour-modeller, med stor ute-bysse akter med stor grill, varm/kald vask og arbeidsbenk. Våre kunder setter utrolig stor pris på denne unike ute-bysse-løsningen, da det på finværsdager selvsagt er mye hyggeligere å stå ute i solen og lage middag enn å tilberede middagen i byssen under dekk.

4 ALTERNATIVER FOR LAYOUT / INNREDNING
Dufour 470, som ble unnfanget etter et intenst samarbeid mellom den italienske båtkonstruktøren Umberto Felci og Dufour Yachts sitt eget design- og utviklingsteam, fremstår som det ultimate resultat av samarbeid mellom to av verdens fremste design-team. Dufour 470 leveres med ikke mindre fire ulike layout-/innredningsalternativer, hvor du blant annet kan velge mellom å bestille båten med enten tre, fire eller fem doble sovekabiner. Dufour 470 leveres i tillegg også med skipperkabin (med egen inngang på fordekk) med enkeltseng, toalett og vask. I eierkabinen forut har båten et stort vindu i front av overbygget som gir god utsikt forover.

Dufour 470 kan bestilles med både bysse forut eller langsgående bysse på styrbord side samt med en salong eller to salonger. Båten har mange store vinduer i både skrog og i dekk, som gir mye naturlig lys og bra med utsikt.

Dufour 470 kan bestilles i følgende fire ulike planløsninger / layouter;
• Layout 1 (standard layout): 3 doble sovekabiner, 2 baderom med toalett og dusj, 1 vaskerom med dusj, bysse forut
• Layout 2: 3 doble sovekabiner, 3 baderom med toalett og dusj, 1 vaskerom med dusj, langsgående bysse styrbord side
• Layout 3: 4 doble sovekabiner, 4 baderom med toalett og dusj, langsgående bysse styrbord side
• Layout 4: 5 doble sovekabiner, 3 baderom med toalett og dusj, langsgående bysse styrbord side

Dufour 470 – Easy Version

Dufour 470 – Performance version

Dufour 470 – Ocean Version

Tekniske spesifikasjoner:

* Total lengde (LOA): 14,85 meter
* Skroglengde: 13,99 meter
* Vannlinjelengde: 13,55 meter
* Bredde: 4,74 meter
* Dybde: 2,25 meter (kan også bestilles med bly-kjøl, og stikker da 2,60 meter + kan også bestilles med kort jern-kjøl, og stikker da 1,80 meter)
* Vekt: 13.200 kg
* Kjølvekt (standard kjøl): 3.550 kg
* Antall soveplasser: 6 / 8 / 9
* Vanntank: 530 liter
* Dieseltank: 250 liter
* Standard motor: 60 hk Volvo Penta D2 (kan også bestilles med 75 hk motor)
* CE-kategori: A
* Konstruktør: Umberto Felci (Felci Yacht Design)
* Første modellår: 2021

Seilareal:

* Seilareal storseil + genoa: 107 m2
* Seilareal storseil: 57,0 m2
* Seilareal genoa: 50,0 m2

RIGGMÅL:

* I: 18,05 meter
* J: 5,25 meter
* P: 17,40 meter
* E: 5,42 meter
* LP: 5,44

Layout:

Layout:

Layout:

Layout:

Layout:

Video:

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top