Skip to content

Explorer’s modellutvalg er oppstått som resultat av 25 år med Clipper, bygget etter grasiøse linjer, førsteklasses funksjonalitet og overlegen gjenkjøpsverdi.

Ved å kombinere klassisk design og nye semi-planende skrog leverer Explorer både fart og drivstoffeffektivitet. Med marsjfart mellom 10 og 18 knop, nyter en Explorer eier det beste av begge verdener ved fornøyelsen av ren fart eller valget av deplasement modus for å spare drivstoff.

Explorer bygges av erfarne, lidenskapelige håndverkere som har fokus på detaljer for å sikre en finish av høyeste kvalitet. Firmaet er stolt over å drifte et topp moderne verft under oppsyn av respekterte skipsarkitekter, ingeniører innen kvalitetskontroll og dyktige håndverkere som bygger sine høykvalitets modeller på lisens.

Explorer er stolt av å fremskaffe kvalitet på høyeste nivå til rimelige priser til kresne kunder. Uten forhandlerpremier og med direkte forbindelse til produsenten kan Explorer Motor Yachts tilby utmerket valuta for pengene og begrenset avskrivning over tid.

Din Explorer kan leveres hvor som helst i verden med støtte av et forhandlernettverk som dekker Australia, New Zealand, USA, Asia og Europa.

Et utvalg av utsøkte kvalitetsbåter
En gang en luksus kun tilgjengelig for kjøpere av mye større fartøy, Explorer’s mulighet for skreddersydd tilpasning drar veksler på ekspertisen til sitt team av høytt kvalifiserte håndverkere for å omgjøre dine unike ideer til virkelighet.

Enten du ønsker å rekonfigurere boarealet slik at du kan bo ombord i en av verdens ikoniske havner, eller du ønsker en interiørfinish med din egen favoritt tresort for å komplettere valgt møbelpolstring, så vil Explorer’s team av dedikerte fagfolk stå til din disposisjon for å se til at så skjer.

Intelligent design
Fra innovativt håndlaget møblement til den innebygde baren på flybridge, alt på en Explorer er utformet med tanke på brukervennlighet og tidløs eleganse.

Premium Miele Smeg hvitevarer kompletterer den coole granittoverflaten i de romslige byssene, mens et Hi-Spec Sony surround lyd og underholdningssystem med 42″ nedfellbar flatskjerms TV er integrert i salongen som familie og gjester kan ha glede av ombord på en Explorer 62 Motoryacht.

Hver Explorer har også det siste innen marin elektronikk for kommunikasjon, navigasjon og sikkerhet. Fra utformingen av det innovative semi-planende skroget til de finere detaljene slik som garderober foret med sedertre og med automatisk belysning, alt er utformet med tanke på din komfort og bekvemmelighet.

Melding fra Mark Campion
Vi ligner ikke på noen annen båtprodusent, så når du anskaffer en av våre superbe Explorer Motor Yachts kjøper du et eksepsjonelt og velkonstruert fartøy som vil utmerke seg fra tilsvarende typer i lang tid fremover.

Utvalget av Explorer er ulikt mange masseproduserte båter på markedet med sine skreddersydde egendefinerte løsninger ved at alle fartøy er håndlaget av et team med topp dyktige fagfolk.

Vi ansetter kun mennesker med eksepsjonelle evner og erfaring til å bygge Explorer Motor Yachts, og hver og en av dem gjør dette med stolthet.

Selv om mye av verdens produksjon beveger seg vekk fra tradisjonelle ferdigheter og individuelt håndverk er vi stolte over å ta vare på vår rike arv ved å lage hver eneste Explorer for hånd som du så kan nyte.

Det tar oss lenger tid å produsere en båt på denne måten, opp til 12 måneder for en Explorer 62, men den solide følelsen og eksepsjonelle finishen du får med våre båter er ubeskrivelig.

Jeg oppfordrer deg til å erfare dette selv. Du vil ikke angre.

OM VERFTET

Vi er stolte av å drive et topp moderne verft under ledelse av respekterte skipsingeniører, kvalitetskontroll ingeniører og dyktige håndverkere som bygger sine høykvalitets modeller på lisens.

Ytelse og Luksus
Når en Explorer bygges går vi aldri på akkord med kvalitet eller ytelse. Foruten å være konstruert for å gi lukseriøs bo- og underholdningsplass sammen med cutting edge ytelse, sørger det enkelte fartøy også for eksepsjonell stabilitet slik at du kan være sikker på at din Explorer vil bringe deg trygt og komfortabelt til din destinasjon.

Konstruert etter høyeste standard, med strenge krav til kvalitetskontroll ved et dedikert verft, sikrer at hver Explorer er plettfri ved levering. Kom ombord og opplev den tidsløse kvaliteten som skiller Explorer Motor Yachts fra andre.

img_5962
img_5712
img_6079
img_6229
img_6134
img_6141
img_6332
img_5760
Back To Top