Skip to content

DUFOUR CUP 2024
24. August VOLLEN MARINA

W-Yacht, har som mål å skape en plattform for Dufour eiere hvor de blir kjent med hverandre, deler erfaringer, og utforsker de enestående funksjonene i Dufour båtene. Vi er veldig glade for å kunne invitere til vår første Dufour Cup her i Norge. Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å delta på denne den spennende Dufour Cupen den 24. August 2024, fra vår base i Vollen Marina.

Dette er en unik mulighet til å bli med på en aksjonsfylt regatta, nyte en deilig middag og bli kjent med andre Dufour eiere. Vi ser frem til å se deg! Det blir premie utdeling under middagen.
Fredag – ankomst Vollen Marina, uformell samling i gjestehavnen / Bukta Bar
Lørdag – regatta start kl 13:00, Bankett etter regatta med premieutdeling og underholdning
Søndag – avgang mot hjemmehavn

Feirer 60 år med lidenskap

Å feire 60 år med Dufour er et vitnesbyrd på en arv preget av innovasjon, godt håndverk og en dyp forpliktelse til seiling. Siden oppstarten i 1964 har Dufour ikke bare bygget båter, de har samtidig vevd inn historier om eventyr, lidenskap og den rene gleden ved å seile og navigere på det åpne hav.

Dufour ble etablert for 60 år siden på Atlanterhavskysten i Frankrike, og spiller i dag en viktig rolle i produksjonen og salg av seil båter. Med en produksjonskapasitet på mer enn 18.000 m² og 420 heltidsansatte, er Dufour Yachts blant de største verftene i verden.

Særpreget stil, innovative ideer og en spesiell fokus på kvalitet og fortreffelighet er noen av hovedtrekkene som kjennetegner Dufour seilbåtene.

I 1964 jobbet Michel Dufour som ingeniør i en lokomotivfabrikk, han var ansvarlig for verkstedet som laget deler av et revolusjonerende nytt materiale, nemlig glassfiber. Michel Dufour var raskt ute med å innse potensialet ved å bruke glassfiber i båtbygging. Over 400 modeller ble solgt mellom 1964 og 1974 og selskapet vokste og ble lansert og kjent som Dufour Yachts.

I 2020 tok Dufour seilbåtverdenen med storm ved å introdusere Fountaine Pajot til sitt repertoar. Med denne spennende tilleggslinjen brakte Dufour enda mer variasjon og kvalitet til sitt allerede imponerende utvalg av seilbåter.

I 2023 avduket verftet to nye modeller: Dufour 37 og Dufour 41. Dufour 37 mottok innovasjonsprisen ved lanseringen i Genova og har også mottatt tittelen Årets beste båt i det amerikanske magasinet SAIL. Dufour 41 er etterfølgeren til Dufour 390 og 412, og en spennende ny modell med nytt skrog design mye plass i salong og lugarer. Dufour 41 Kommer til Norge til sommeren 2024.

  Påmelding til Dufour Cup Norway 2024 - Vollen Marina

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  For å best mulig å organisere denne Dufour Cup, vennligst gi oss litt informasjon om seilbåten din.

  Navn på seilebåt:*

  Eier / Skipper:*

  Båtmodell:*

  Årsmodell:*

  Båtlengde i vannlinjen LVL:*

  Mannskap:*

  Hjemmehavn:*

  Båtplass?

  Interessert i bankett? (Middag & premierutdeling)

  Påmeldingsavgift:
  600kr per båt.
  Inkludert: regatta, t-skjorte og havneavgift.
  Vi kommer tilbake til påmelding bankett og pris per kuvert.

  Betalt med VIPPS - 664773. Det bekrefter påmeldingen.
  NB! Skriv "båtnavn" i Vipps melding.

  Annen informasjon vi trenger å vite?

  Jeg bekrefter at påmelding er bindende bestilling. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top