Skip to content

Greenline Yachts handler om miljøet.
Greenline Hybrid konseptet er et kraftig svar på miljøhensyn, da det bruker opptil fire ganger mindre fossilt brensel enn en gjennomsnittlig motorbåt under sammenlignbare forhold. Ikke bare reduserer denne innovasjonen drivstoffforbruket, den tillater også effektiv elektrisk fremdrift med strøm fra batteriet og solenergi. Designet og bygget av dyktige håndverkere med den nyeste infusjonsteknologien ved å bruke de best tilgjengelige materialene for Greenline Yachts, som igjen gir høyest mulig verdi for våre kunder.

Greenline Yachts handler om design.
Å opprettholde komfort og bekvemmelighet utvendig og innvendig på høyeste nivå over hele Greenline Yachts-serien, er av største betydning for oss. Bare det ypperste innen styling tiltrekker seg selv de mest krevende og erfarne båtfolk. Det moderne konseptet med åpen plass, blir brukt ved å forbinde salongen og cockpiten, som gjør oppholdsrommet mer behagelig. Det er svært viktig hvor mye energi vi bruker, spesielt energi som kommer fra fossile brensler. Med det i tankene, konstruerer vi Greenline med lavt skrog som bruker mye mindre energi til å bevege seg gjennom vann.

Greenline Yachts handler om deg.
Vårt hovedfokus når vi designer og bygger våre yachter er å maksimere trivsel ombord. Vi setter pris på, og deler din lidenskap for et godt liv på sjøen, og streber etter å gi deg et avslappende og hyggelig cruise, hver eneste gang du går ut på sjøen sammen med familie og venner. Greenline Yachts gir mer komfort, bedre håndtering og mer moro enn noen annen båt i sin klasse. Enestående design gir en ny dimensjon som lar deg nyte stillheten på sjøen, som du ville opplevd på en seilbåt, uten å forurense omgivelsene eller miljøet med hverken eksos eller støy. Greenline Hybrid vil ta deg til noen av dine favorittplasser i fullstendig komfort og sikkerhet, uavhengig av om det er på havet, i skjærgården eller inne i dype fjorder.

Bedrift og merkevarehistorie
Den første eieren og grunnleggeren av Greenline Yachts var selskapet Seaway. Selskapet var verdens ledende båtutvikler basert på J & J Designstudio, grunnlagt i 1983 av Jernej og Japec Jakopin. Siden da har over 270 design blitt født og over 65.000 båter og yachter produsert av 48 båtbyggere fra 20 land. Over 80 av disse designene fikk Årets Båt, Design og Miljøutmerkelser fra hele verden. En innholdsrik historie ble overtatt av SVP Yachts, som med nye ideer og kulturarv fortsetter å utvikle og produsere nye modeller og skape fremtiden for det moderne båtliv. SVP Yachts er også eksklusiv byggherre for de kjente og kjente merkevarene OceanClass, Shipman og Skagen.

2016
Lansering av Greenline 39 Hybrid er planlagt i midten av året
2015
SVP Yachts blir den eksklusive byggeren av Greenline-serien
2013
Greenline 48 Hybrid lansert
2011
Greenline 40 Hybrid lansert
2010
Greenline 33 Hybrid blir verdens mest solgte 10 m båt
2009
Greenline 33 Hybrid er introdusert til markedet
2008
J & J Design skaper et nytt båtkonsept rundt den nyutviklede hybridteknologien: Greenline 33 Hybrid
2007
Iskra (nå Mahle) utvikler en clutched svinghjul generator for Steyr, Nanni og VW marine diesler
2000
Iskra produserer den første svinghjulgeneratoren utviklet av prof. Ferdinand Trenc ved Universitetet i Ljubljana som skal brukes på en Steyr marine dieselmotor
1981
Prof. Anton Dolenc, designeren av Steyr marine diesler, og Japec Jakopin (Greenline grunnlegger med tiden …) skisse et svinghjul generator for en marine dieselmotor for å unngå å ha en separat diesel generator om bord

Back To Top