Skip to content

W-Yacht har vært et etablert båtselskap siden 2007. Selskapet har frem til 2023 basert salget på større seil- og motorbåter. Det har over hele perioden vært viktig med en kvalitativ serviceavdeling, og siden 2016 egen kalesjeavdeling.

Vi har fra januar 2023 etablert oss i Vollen Marina med 300 kvm2 utstillingslokale.  Vi har følgende merker fra Erling Sande for salg i Vollen Marina.

Vi har egen serviceavdeling i tilknytning til salgslokalene. Det vil også tidvis være mulig å prøvekjøre båtene.

Kontaktdata:
Hovednummer: 40 00 49 33
E-post: post@w-yacht.no
Adresse: Slemmestadveien 406A, 1390 Asker

Beneteau

Ønsker du fantastiske opplevelser på sjøen er en båt fra dette franske merket et selvskrevent valg.

Benetau er en av verdens største produsenter av seil- og fritidsmotorbåter. De har vunnet en rekke priser, blant annet European Yacht of the Year 2002, 2007 og 2009. Med Benetau får du topp sikkerhet og komfort i lekkert design. Våre kunder vet å verdsette markedstilpassede produkter av høy kvalitet til en fornuftig pris.
Gjennom mer enn 120 år har verftet bygget båter gjennom tradisjon, høy kvalitet og riktig pris til båtfolk over hele verden.
Beneteau Barracuda med den gode bredden og generelt romslige uteplassen gjør den til en flott aktivitetsplattform.

 

HR Boats

HR Boat Sweden lager båter for de rolige fisketurene med årer og blikkstille vann, til fartsglad kjøreglede på det åpne hav.

De er også kjent som Höga Rodd, og har produsert kvalitetsbåter siden midten av 70-tallet. Dette er svenskbygde kvalitetsbåter i moderne design. Et sikkert valg!

Linder

Er det en småbåt du er på jakt etter er svenske Linder et sikkert valg.

Perfekte aluminiumsbåter for småkjøring, fiske, bading og generelt opplevelser i det våte element. Kjøper du en Linderbåt for du en båt som er lett, sterk og krever lite vedlikehold. Dette betyr mer fritid og tid til å nyte de gode opplevelser.

Silver Boats

Kvalitetsbåter i aluminium-, glassfiber- eller alu.skrog/glassfiberinteriør.

Alle Silver Boats er designet og produsert i Finland av lidenskapelige båtbyggere. Silver Boats gründerne er ekstremt stolte av sin finske arv og sikter alltid mot å utvikle båter som passer til et bredt utvalg av mennesker, både for grove forhold i Nord-Europa og for rolige turer i de sentrale europeiske innsjøene.

Modellutvalget består av tre forskjellige serier. X-serien består av rene aluminiums-båter. Det er holdbare båter av ren aluminium som egner seg for aktive båtfolk og fiske. Y-serien er allsidige og er AluFibre™ modeller med et aluminiumsskrog og glassfiberinteriør. Z-serien inkluderer fritidsbåter i rent glassfiber med Petestep® teknologi i skroget.

Strana Boats

100% elektrisk. 0% kompromiss.

Strana är en helt eldriven motorbåt som fullständigt förändrar synen på vad en båt är. En social plattform skräddarsydd för gemenskap och äventyr på sjön. Njut av sjölivet i samklang med naturen. Inget störande motorljud. Inga föroreningar. Strana visar vägen för ett hållbart liv till sjöss, både över och under ytan. Båten är designad, utvecklad och tillverkad i Sverige. Bakom designen står Ted Mannerfelt på legendariska Mannerfelt Design Team.

Suzuki Marine

50 års japansk erfaring med bredt utvalg og høy kvalitet som resultat.

Suzuki har over mange år opparbeidet seg en unik teknologi og erfaring som resulterer i motorer i særklasse.

Suzumar

Suzukis helt egne båtmerke.

Dette er kvalitetsgummibåter som sammen med Suzukis 4-taktsmotorer gjør båtopplevelsen til en drøm! Båtene er stabile og sjøsterke, perfekt om du ønsker en kjapp gummibåt til vannsport på hytta, som landsstedsbåt eller sporty fritidsbåt.

Zar Mini

Kvalitets ribbåter med lang levetid.

ZarMini er et Tysk/Italiensk samarbeid som er eksklusive ZAR rib modeller. Ribene er bygget med aluminiums skrog og vanlige PVC pongtonger. Hypalon pongtong kan spesialbestilles, men da med betydelig pristillegg. Alu skrogene gjør at båtene blir lettere enn tilsvarende glassfiber og skrogfasongene er også mer fartspreget. Alle modeller har løfteøyer sveiset inn og bra med D-ringer på pongtongene. De har også gummiert anti-skli materiale på dørkene. 12 Lux og 13 Lux har EVA dørker inkludert.

De første konsollene vi har fått inn nå er uten ratt og styring, så det må dere ordne selv på de vi har fått inn nå. Fra neste år av regner vi å ha fått ordnet med styring ferdig.

Back To Top