Skip to content

Mona Grudt og Mikkel Mix Dixerud promoterer Go2life om bord i Explorer 58

W-Yacht as er stolt sponsor av Norway Chess, som ble gjennomført i Stavanger for 4. året. Dette er en suksessfull turnering med de beste spillere innen sjakkverdenen. Turneringen har god dekning i alle verdensdeler, og ble fulgt meget tett av media.

Denne gang hadde vi besøk av grunderene bak oksygenvannet Go2life. De har en planer om å erobre verden og fikk da masse energi ved å være gjest om bord i Explorer 58.

Den profesjonelle fotballspilleren Mikkel Mix Dixerud og tidligere Miss Universe Mona Grudt er Go2life sitt ansikt utad. Et fantastisk produkt som har store muligheter.

Ledelsen i Norway Chess har virkelig ikke bare klart å samle de beste sjakkspillere i verden. De har også ekspansive sponsorer og hyperaktuelle forelesere på «Norway Summit» sitt arrangement.

Foto: Lennart Ootes

Explorer 58. Norway Chess.

Personene på bildet er fra venstre: Sajit Rao fra USA, Anastasyia Karlovych fra Ukraina, Anna Rudolf fra Ungarn, Yoav Evenstein fra Israel og Juga di Prima fra Chile

Explorer 58. Norway Chess.
SONY DSC

Explorer 58 er en av flere modeller i Explorer serien.  Den får i disse dager stor oppmerksomhet i markedet. Flere ønsker å komme om bord, gjerne for prøvetur. Den mest solgte modellen er Explorer 43. Den er nå meget prisgunstig med en pris under 5 mill kroner. Kvaliteten er den samme som for Explorer 58.

Ta kontakt om dere ønsker mer informasjon.

Back To Top