Skip to content

Om bord i Greenline 40 tas båtlivet til nye høyder både til anker og underveis. Gjennom konseptet «walkaround» om bord i denne 4,25m brede båten beveger du deg meget sikkert og behagelig rundt på dekk med ekstra komfort som solseng på fordekket og nedsenkbar badeplattform.

Førerposisjonen er plassert slik at det er veldig oversiktlig samt med 360 graders sikt for alle som sitter i salongen. Både akterdekk og salong er på samme plan uten noen form for snublekant og man kan åpne glassvegg akter slik at byssa blir en naturlig del av det store akterdekket.

Komfort og bekvemmelighet har ekstra høyt nivå med permanent 220V som lades av 6 stk. solcellepaneler som er integrert på taket. Hele 1,8 kW sørger for at 12V systemet lades hurtig og effektivt og da med en 3000W omformer fra 12V gjør dette det mulig for bruk av husholdningsapparater og gjenoppretter komforten som du har i ditt eget hjem: bruk av kombikjøleskap på hele 224 liter inkludert fryseskap, mikrobølgeovn, induksjon-plate, TV og AC.

Båten leveres med 2 doble lugarer hvor i rederlugar kan man velge mellom to enkle senger som kan flyttes, eller en midtstilt queen size seng plassert i midten med god plass på begge sider. Mulighet for ekstra soveplass i salong er mulig ved å senke bordet og bruke en ekstra madrass over.

Greenline 40 kan som alle andre Greenline modeller leveres med Volvo Penta dieselmotorer, Torqeedo elektromotorer eller enkelt og greit som Hybrid. Ved hybrid så er alt en trenger å gjøre: vri på en bryter så stoppes diesel motorene og båten blir elektrisk. Helt uten bruk av fossilt brensel og helt uten utslipp. Ønsker man å bruke den som diesel båt igjen så vrir man bare bryteren tilbake.

Teknisk:
2 x Volvo-Penta D3 (standard) – 170 hk
2 x Volvo-Penta D3 (opsjon) – 220 hk

Lengde totalt: 11,99 meter
Bredde: 4,25 meter
Dybde: 0,85 meter
Høyde: 3,03 meter
Vekt: 8.000 kg
Maks. køyer: 4 + 2
Sovekabiner: 2 + salong
Baderom: 1
Dusjrom: 1
Vanntank: 400 liter
septik-tank: 80 liter
Diesel-tank: 700 liter
Diesel maksimum rekkevidde @ 7kts: 700 nautiske mil

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top