Skip to content

* Trykk på store bilde i slideshowet for fullskjerm.

GL 45 Fly
Vi presenterer et spennende nytt medlem til Greenline Yachts.
Greenline investerer kontinuerlig i nye modeller, nå senest Greenline 45 Fly. Innovasjonsavdeling er ledet av Luka Modrijan. Han samarbeider med det multiprisbelønte designstudioet J & J Design. Interiøret er laget av Marco Casali (Too Design), høyt respektert italiensk designer kjent for prosjekter i superyachtklassen.

Første Greenline 45 vil bli produsert våren 2019 med sine spennende funksjoner, nyheter, moderne design og teknologi.

Velg stillhet eller hastighet
Greenline 45 Fly introduserer ny fremdrift, for hastighets entusiaster og enklere manøvrering. 45 Fly vil være tilgjengelig med toppmoderne H-Drive, hybridteknologi der du kan velge mellom elektriske motorer som kjører på 6 kts og akseldieselmotorer som når hastigheter på 25 kts med 2 x 370 HP. Greenline 45 Fly presenterer også IPS med IPS 500 eller IPS 600 oppsett der topphastigheter når mer enn 30 kts.

Et hjem borte fra hjemmet
Greenline er utstyrt med høykvalitets hvitevarer – full størrelse kjøleskap og fryser, induksjonsovn, mikrobølgeovn og stikkontakter, uten behov for adaptere. Greenlines innbyggede teknologi jobber døgnet rundt, og trenger sjelden landstrømskabler. Enhver Greenline med 2019 modellår har vekselstrøm som standard og selvfølgelig har de batteristrøm og solpaneler for å sikkerhetskopiere den. Du vil sannsynligvis bli overrasket over hvor stor hjemmefølelse du får på tur med Greenline 45.

Design
Greenline 45 Fly en ekstremt sporty karakter, opplyst av de slanke og stilige vingene på baksiden av flybrigden. Den fullstrålende Flybridgeoverbygningen utvides over hele bredden av båten, noe som gjør den til den største i sin klasse, samtidig som den beskytter gangveiene og dekker cockpiten fra regn og sol.
Flybridge har komfortable salonger og solterrasser, en to-seters benk og rormanns posisjon toppet med en fullt utstyrt utekjøkkenr. For 45 Fly er det mulighet til å legge til en fast Flybridge T-Top, som tredobler kapasiteten til solpaneler. Med andre ord: Med strømavbrudd vil du aldri måtte servere romtemperaturdrikker til venner og familie igjen.

På dekk
Hoveddekket på 45 Fly er designet med ypperste komfort og bekvemmelighet i tankene. Den hydrauliske badeplattformen har cockpit tilgang på begge sider av den komfortable sittegruppen.
Tilgjengelig fra badeplattformen er et stort lagerrom og mulighet for utekjøkken med grill, vask og benkeplate, LED opplyst slik at det kan lages mat utover kvelden.
Kjøkken som forbinder cockpiten og salongen, er en Greenline Yachts signaturer, er nydelig utført for Greenline 45. Salongen består av et U-formet salongområde med en sofa overfor styrbord og rormanns stilling med en sidedør for enkel manøvrering.
Imponerende utformede utskjæringer i dekkskinnene øker synligheten fra VIP-kabinen i baugområdet. Videre fremover på fordekket ligger en annen solsalong med en valgfri Bimini med god tilgang til ankerskap for tilgang til ankervalsen og ankerspill.

Komfortable kabiner
En av de beste funksjonene til denne båten er midtkabinen med en kongeseng, komplementert av overlegen fullstråleportholer, som velsigner midtskipet med fantastisk utsikt til begge sider, og skaper en luftig atmosfære.
Den ekstra store gjestekabinen ligger i baugen og tilbyr en dronningseng som har like spektakulær utsikt takket være kuttene i kappeskinnene på begge sider av skroget. Nivået for komforten på gjestekabin er uovertruffen enhver annen yacht i dette modellklassen.
Begge kabinene har også eget bad med separat dusj og en prestisjetung, full størrelse walk in garderobe. Dette sammen med flott oppsett med speil og lys, for å få enhver kone til å føle seg som en prinsesse. Hvis mer sovekapasitet er det du er ute etter, kan garderobeskapet konverteres til en tredje kabin med komplett køyeseng og et generøst garderobeskap. 3 kabiner er ekstremt sjeldne for denne størrelsen.

Tekniske spesifikasjoner:

Kontakt oss.

Nedlastinger:

Layout:

Layout – Dekk:

Profil:

Layout:

Layout:

Layout:

Walnut – 360°

Golden Teak – 360°

White Oak – 360°

Guest Cabin – 360°

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top