Skip to content

* Trykk på store bilde i slideshowet for fullskjerm.

Har du lyst på et diskrè kraftverk på salongtaket ditt?
Vi lanserer en Coupe-versjon av vår populære Flybridge-yacht, Greenline 48 på Dusseldorf messen i januar. Markedsundersøkelser og etterspørsel for en større coupe modell, har resultert i utviklingen av Greenline 48 Coupe. Den gir et unikt nivå av høy kvalitet om bord takket være Greenlines «One level living»-konsept og uavhengighet.
Uavhengighet når det gjelder å lete etter marinaer med tilgang til landstrøm, og helst ligge til anker så lenge du vil. 48 Coupe er utstyrt med svimlende 2,4 kW solpaneler på taket som standard, noe som tilsvarer en liten generator som kjører hele tiden. Å ha kontinuerlig og nesten ubegrenset mengde strøm om bord for å kjøre alle de innebygde apparatene i stillhet, uten å bruke fossile brensel, er ikke bare mye vennligere for miljøet, men øker også bokvaliteten betydelig ombord. Det er unikt for Greenline Yachts.

Design din Greenline 48 Coupe
Vi er stolte over at vi kan imøtekomme nesten alle kunders ønsker. Stor liste over standardutstyr og tilleggsutstyr inkluderer «One level living» konseptet som gjør at du bor ombord uten noen trinn mellom cockpit og salong, noe som er meget behagelig.
Valget av 3 forskjellige interiør materiell gjør det mulig å skreddersy Greenline 48 Coupe til dine spesifikke ønsker og krav. Rikelig plass over og under dekk kan oppgraderes med ulike enheter, materialer og farger som tilfredsstiller de fleste krav.
For å oppnå enda bedre velvære ombord, har Greenline 48 Coupe et funksjonelt utekjøkken. Tilgjengelig fra badeplattformen, er utekjøkkenet utstyrt med en grill, vask og en benkeplate for å forberede en uforglemmelig gourmetmiddag i vakre omgivelser..
Tilgang til sjøen har aldri vært enklere. Plattformen leveres i to størrelser med mulighet for komfortabelt og enkelt å starte båten med innebygde pop-up søyler og selvfølgelig hydraulisk løftesystem på plattformen.

HDrive eller tradisjonell diesel
Hybrid Drive er tilgjengelig med 2 x 14 kW elektriske motorer med integrerte 2 x 10 kW generatorer i kombinasjon med doble Volvo Penta D3 220 HP dieselmotorer. Du kan selvfølgelig velge å ikke ha hybriddrevet, som gjør at du kan oppgradere kraften til motorer opp til 2 x 480 hk med 6,7 liter Cummins-motorer og cruise med høyere hastighet.
Kjører på elektrisk kraft, er 48 Coupe cruising på 6 kts og med en rekkevidde på ca 20 NM med 40 kWh Li-Po batteri. Kjører på diesel med akseldrift, vil Greenline 48 Coupe krysse med 15 kts med 2 x 220 hk. Forventet maksimal hastighet med to Cummins 480 HP-motorer er 30 knop.

230/110 V AC ombord på Greenline på alle tider
Uansett om du velger Hdrive eller ikke, har du hele tiden 230/110 V vekselstrøm takket være Greenline High Stanardard-pakken (som kommer i standard), bestående av 600 Ah service batteri, 3 kW inverter og soltak. Dette nivået av hjemme komfort på en yacht er egentlig bare reservert for yachter med store og støyende generatorer, men på en Greenline, kan du bruke vanlige stikkontakter, som de du har hjemme.
Du trenger sjelden strømkabel på Greenline 48 Coupe. Med 2019 modellår har alle Greenline yachter kraftuttak i standard, og med opptil 2,4 kW solcellepaneler har 48 Coupe det kraftigste soltaket av dem alle!
Greenline modellene, inkludert 48 Coupe, er utstyrt med vanlige hvitevarer – standard størrelse kjøleskap med fryser, som det du er vant til hjemme, induksjonsovn, mikrobølgeovn, stikkontakter jobber hele tiden, så det er ikke behov for sigarettenner adaptere for å lade opp enhetene dine.

Komfort og bekvemmelighet
Linjene for 48 Coupe følger søsterskipet 48 Fly med sin moderne og klassiske design og flere funksjoner, unike for Greenline. Disse er lav cockpit og salong, sidedør for komfortabel side ombordstigning, kun to lave trinn fra cockpiten til bade plattform og store salongvinduer med fantastisk utsikt og rikelig med naturlig lys.

På fordekket har 48 Coupe en stor og komfortabel solseng med løfterygg, bimini og bred gangvei for sikker og komfortabel bevegelse ombord.

På Dekk og under
Kjøkkenet plassert akter har ikke bare en annen designfunksjon, men fremfor alt en sammenheng mellom to sosiale områder ombord – cockpit og salong. Salong inkluderer stort U-formet spiseplass med et salongområde som vender mot utgang. Spesiell oppmerksomhet er lagt inn i ergonomien til rormannens område, med alle instrumenter innen rekkevidde og sidedør for enkel manøvrering.
Med «One level living» -konseptet foretrekker vi for å minimere trappene på alle Greenline-modeller, og nedre dekk på Greenline 48 Coupe har bare fire trapper ned fra det nivået i salongen, kjøkkenet og cockpiten, noe som er ganske unikt i markedet på en yacht i denne størrelsen.
Nedre dekk tilbyr layout med 3 kabiner. Masterkabin i baug og to kabiner med doble køyer akter. Ikke inkludert er kapteinens avdeling, tilgjengelig fra cockpiten. Styrbord aktre baderom kan brukes som baderom for gjester, mens de to andre kabinene har eget bad. Greenline 48 tilbyr også et valgfritt layout da med to større bad.
Masterkabin tilbyr enten Greenline signatur køyer eller en komfortabel queen size dobbel køye med igjen, rikelig med garderobeplass og et dusjrom som er helt adskilt fra badet.

Greenline 48 Coupe premiere i Düsseldorf 2019
Den nye Greenline 48 Coupe vil premiere på Boot Dusseldorf 2019 og vil dele podiet med de fleste Greenline Yachts-flåten.
Kommende Boot Dusseldorf 2019 vil representere den største visning av Greenline-yachter noensinne i merkets historie.

Tekniske spesifikasjoner:

Kontakt oss.

Nedlastinger:

Greenline – Brosjyre (pdf)(engelsk)

Layout

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top