Skip to content

* Trykk på store bilde i slideshowet for fullskjerm.

Flaggskipet i Greenline-familien er den neste grønne innovasjonen som kompletterer dagens rekkevidde av Greenline 33, 39 og 40. Samtidig som Greenline presenterer spennende nye funksjoner som ny interiørdesign, NextGen Hybrid system, komfortabel flybridge, to gjestekabiner, hydraulisk plattform, verktøyrom under salongen og mange andre fordeler.

Din komfort
Flaggskipet til Greenline Yachts-familien, Greenline 48, har alle fordelene som Greenline Yachts står for. Levende konsept på et nivå sikrer at bevegelsen på dekket er trygg og enkel. God vekselstrøm gjør at bruk av vanlige husholdningsapparater soltak ombord gjør at du aldri går tom for strøm.
• Greenline-interiøret er alltid fullt av naturlig lys
• I rederkabin kan sengene flyttes for å skape enkle eller doble køyer.
• Greenline 48 har tre forskjellige adkomster, via badeplattform, sideport eller baug, slik at du trygt kan styre og bevege deg fritt i din båt til enhver tid.
• Greenline 48 tilbyr en av de største og mest komfortable flybridge i klassen, utekjøkken med grill, U-formet sete og solterrasse.

Din erfaring
Greenline 48 er den ideelle en familie yacht uten kompromisser. Den er også en riktig båt for den som ønsker komfort på sjøen om en er nybegynner eller erfaren innen båtlivet.
• Med sin store brukervennlighet, uovertruffen sikkerhet og sjødyktighet gir denne båten deg komforten til ditt hjem for fortsatt trivsel ombord.
• Båten kjører uten røyk, støy eller bølger i elektrisk modus og reduserer drastisk mengden fossilt brensel som brukes i en sesong til sjøs.
• Diesel eller elektrisk? Hybrid! Alt som trengs er en vri på en bryter for å slå en dieseldrevet båt til full elektrisk og tilbake. Rett og slett enkelt.
• 230 (120) VAC-kraften til enhver tid gjør det mulig for bruk av husholdningsapparater og gjenoppretter komforten i ditt eget hjem: bruk av kjøleskap (det er plass til en 270-liters enhet), mikrobølgeovn, TV og AC.

Tekniske spesifikasjoner:

2 x Volvo-Penta D3 std. – 220 hk
2x Volvo D4 300 EVC E
2 x Cummins QSB 6,7-480 max – 480 hk
2x Cummins QSB 6.7. 380
Lengde: 14,99 m
Bredde: 4,80 m
Dybde: 0,98 m
Høyde: 4,85 m/6,93 m (radar inkl antenne
Vekt: 13.200 kg
Kabiner: 3 + 1 (opt. Skipper kabin)
Maks. køyer: 6 + 1
Toaletter / vaskerom: 3 (opt 4)
Diesel tank: 1500 l
Vanntank: 660 l
Sort vanntank: 2x 80 l
Diesel max rekkevidde @ 7kts 900 Nm

Nedlastinger:

Layout:

Layout:

Layout:

Layout:

Layout:

Layout:

Layout:

Layout:

Layout:

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top