Skip to content

W-Yacht er den nye Greenline importøren i Norge. Fra før er W-Yacht importør av trawler merkene Clipper- og Explorer Motor Yachts, og fra 2014 importør av seilbåtmerket Dufour Yachts.

Luca Meffle, salgs -og markedsansvarlig i Greenline Yachts, har i hele 2018 søkt etter sterke partnere i ulike verdensdeler. «Vi i Greenline ønsker sterke samarbeidspartnere med god salgs -og serviceinnsikt og sterk gjennomføring. På det grunnlaget er vi meget fornøyd med å få W-Yacht med på laget», sier Meffle.

Greenline ble i 2015 kjøpt opp av SVP Yachts og Vladimir Zinchenko, og har siden oppkjøpet hatt en stabil og fin vekst. Det er i samme tidsrommet lansert 4 nye modeller. Greenline 39, Greenline sitt nåværende flaggskip OceanClass 65, Neo (3 ulike modeller) og Greenline 48 Coupè. Greenline har også to nye modeller på tegnebrettet, med prototypen til den første for linjestart i april. «Vi setter kvalitet og produktutvikling i høysetet. Derfor investerer vi tungt i nye produkter og utvider vårt forhandlernettverk», forteller Meffle.

Greenline sin største fordel i markedet er muligheten til å tilby relativt høy grad av tilpasning til sine kunder. «Dette gir forhandlere og deres kunder mulighet til å finne den rette yachten for gode dager på sjøen» sier Meffle.

Ola Andrè Worre, daglig leder i W-Yacht er meget fornøyd med å innlede samarbeid med Greenline Yacht. Etter
at nye eiere kom på banen i 2015, har investeringene bidratt til nye modeller med meget høy kvalitet. «Greenline er i dag et av de mest innovative verftene i Europa. Merket har også en god miljøprofil, som bør treffe godt i det norske markedet» sier Worre

W-Yacht har hovedkontor i Stavanger, samt kontor i Leangbukta, Asker. Greenline blir representert med hele 8 modeller på Båtmessen i Dusseldorf 19. – 27. januar 2019.

Batsans.no – Ny greenline importør i Norge.

Back To Top