Skip to content

PRESSEMELDING

W-Yacht AS har inngått eksklusiv import-avtale for Norge med Nordwall Marin AB i Sverige for deres AluCraft aluminiums båter.

AluCraft båtene bygges i Finland av Nordwall Marin, og klargjøres på Lidingø utenfor Stockholm. Det er i dag 6 Alucraft modeller fra 16 til 24 fot. De leveres med utenbords motor, og er tilpasset biltilhenger om ønskelig. Serien består både av åpne båter av typen skjærgårdsjeep / landstedsbåt, og delvis lukkede båter av typen bowrider. Nordwall Marin bygger også custom-made båter på bestilling og kan levere både arbeids-båter, taxi-båter og båter for personbefordring.

«Vi ser at det er et stort og økende marked for robuste aluminiumsbåter og AluCraft båtene passer veldig godt inn i dette markedet. Vi vil være representert på båtmessen «Sjøen for Alle» på Lillestrøm med to AluCraft båter, en 16 foter og en 20 foter. Ulike AluCraft modeller vil også snart være å se utstilt innendørs både ved vårt kontor i Leangbukta i Asker, og i Stavanger» sier Terje Borsheim hos W-Yacht.

AluCraft har laget båter for proffene siden 2004. Båtene er håndbygde i slitesterk marine-aluminium med 5mm i bunn og 4mm i fribord/dørk. Alle deler er sveiset i høyeste kvalitet. AluCraft benytter kun marinealuminium av beste kvalitet, SS4140 (5083/AIMg4,5Mn), samme som for havgående fartøy.

«Våre AluCraft båtar är säkra, snabba och robusta – helt enkelt byggda för att hålla i alla väder. Det vittnar de många öbor och yrkesutövare som redan kör AluCraft om. Att båtarna dessutom är perfekta för dagsturen och fiskelyckan, samt härliga fartmaskiner behöver vi knappast berätta» sier Tomas Ankarlou i Nordwall Marin AB.

W-Yacht er i dag blant annet norsk importør av Dufour seilbåter og Europa-importør av Clipper/Explorer motorbåter (trawlere). Selskapet har egen serviceavdeling og salgskontor ved Åmøy Havn på Vestre Åmøy utenfor Stavanger, og salgskontor både på Grasholmen Marina i Stavanger og Leangbukta i Asker utenfor Oslo. I tillegg til service og import og salg av nye båter driver W-Yacht også med bruktbåtmegling.

Terje Borsheim / Ola André Worre
W-Yacht AS Tlf. 4000 4933
http://www.yacht.no/
http://www.alucraft.no/

Tomas Ankarlou
Nordwall Marin AB
Tlf. +46 08-6600110
http://www.alucraft.se/

Back To Top