Skip to content

Den Norske importøren av seilbåtmerket Dufour har lagt ned et godt stykke arbeid og solgt hele 10 seilbåter for levering i 2018

W-Yacht har siden januar 2014 vært importør av Dufour sine seilbåter, og i et båtmarked som har hatt det litt tøft, spesielt på seilbåter, er dette ekstra gøy for importøren.
Daglig leder i W-Yacht Ole Andre Worre forteller til Baatsans.no, under båtmessen i Haugesund, at det endelig har løsnet litt. -Det tar alltid tid for en ny importør å etablere tillitt i markedet og gjøre seg kjent med et nytt produkt. Endelig kan vi si at 2018 blir et godt år, og Dufour er blitt en konkurrent å regne med.
Selv har Worre lang erfaring som seiler og liker spesielt godt de nye modellseriene til den Franske produsenten, som for øvrig er verdens 5. største. I Haugesund hadde de med seg Dufour Grand Large 460, som er blant flaggskipene i Grand Large serien. Det som kjennetegner båtene i dag, i tillegg til meget gode seilegenskaper, er moderne dekkslayout og utvendig bysse.
I tillegg er også W-Yacht europaimportør av Explorer Trawlere, og var på plass med båtmessens største båt, en Explorer 58 Pilothouse.
Etter endt flytende båtmesse i Haugesund, var det mange som meldte om salg, både av båter og utstyr. Det var varierende vær, men brukbart med folk på bryggene og langs teltene på kaien. Til helgen er det Stavanger som byr på flytende båtmesse, og da kommer flere av de samme båtene til å være representert.
Se en liten bildekavalkade fra Haugesund båtmesse på toppen av siden. Finner du hos baatsans.no. Les mer her.
Foto: Baatsans.no
Back To Top