Skip to content

* Trykk på store bilde i slideshowet for fullskjerm.

Bali 4.2

BALI-CATAMARANS  bestreber å skape så sjenerøse og åpne planløsninger som mulig for å gi deg muligheten til både soloseiling og cruising med store og små!

BALI 4.2 s dekkareal er på hele 79.2 m2, det er ikke mindre enn 10% mer enn hva konkurrentene i samme kategori kan tilby.

UNIK I SITT SLAG
Vi er stolte av å kunne presentere BALI 4.2 som er en videreutvikling av BALI 4.3 og 4.1, som innførte en ny standard for design, teknologi, sikkerhet og komfort når det kommer til lystbåter og komfort ombord. Nye BALI 4.2 byr på alle de siste innovasjonene på området, la oss bare nevne den vanntette døren til fremre cockpit.

INNOVASJON ER VÅRT DNA
Bali 4.2 er gjenkjennelig ved første øyekast takket være det nye skrogdesignet med smale bauger og uhyre elegante linjer mesterlig signert Xavier Faÿ.

BALI 4.2 er proppet med samtlige av Catana-gruppens innovasjoner og utgjør BALIs egentlige DNA; den faste fremre cockpiten med lounge og soldekk, akterspeilet med sjenerøse sitteplasser og rikelig lagringsplass, den brede BALI-vippedøren og skyvevinduene, en styreposisjon med panoramisk rekreasjonsareal på roofen med tilgang fra begge sider, og et svært enkelt og praktisk heisesystem for jolle. I tillegg har høyden på bommen vært gjenstand for nøye vurderinger for å være tilgjengelig for alle, og la oss ikke glemme å nevne den innvendige døren som gir tilgang til fremre cockpit.

Sikkerhet og ytelse er selvsagt og som alltid på høyde med hva du kan forvente fra Catana!

” Seilgleden, de slående landskapene og alle komfortelementene om bord gjorde at det ble veldig tungt for oss å vende tilbake til havna” – MYRIAM OG PATRICK

NÅR INNE BLIR UTE
Takket være en sentralt montert gjennomgående nacelle med adkomst fra den sjenerøst dimensjonert bakre  vippedøren (kun BALI), og den fremre vanntette døren, kan du på et blunk switche fra navigasjon til loungemodus.

Hele båten er som en regelrett invitasjon til hvile og rekreasjon. Enten du befinner deg i fremre cockpit eller på flybridgen får du valgets kvaler mellom soldekket eller salongen, alene eller med venner. BALIs katamaraner byr på de største bruksarealene i sine kategorier.

DESIGN
OM BORD SOM OM DU VAR HJEMME

Selv når alt er åpnet helt opp, er hvert område perfekt begrenset. Den romslige byssa, den uforskammet rause salongen/loungen beregnet på 8 til 10 personer og det store kartbordet er modeller når det kommer til ergonomi og komfort. Interiøret er innbydende og elegant. Et fullstendig åpent areal som bader i lys og gir deg panoramisk utsikt over havet.

” Interiøret er innbydende og raffinert. Et fullstendig åpent areal som bader i lys og gir deg panoramisk utsikt til havet”

ROM FOR PRIVATLIV
I kabinene hvor modernitet og stil går hånd i hånd er alt nøye designet for at du skal ha det så komfortabelt som mulig. Hver kabin har sitt eget lekre bad med toalett og dusj. Kabinene er lyse og luftige og alle vinduene kan åpnes. Eierkabinen ligger på babord side og inviterer til private stunder i fred og ro.

ALT DU TRENGER OG MER TIL
BALI Catamarans tilbyr det ypperste av dekkutstyr og rigger i kombinasjon med innovativ teknologi og tilfredsstiller selv den mest kresne seileren.
– Akkurat som hjemme, 336 liter kjøle-og fryseskap
– Stort kartbord
– Komfortabelt toalettbord med utsikt mot havet
– Styreposisjon med 3600 utsyn
– Vippevindu og dør som kommuniserer med fremre cockpit
– Gassgrill i luka på styrbord side i bakre cockpit (tilvalg)
– Integrert mikrobølgeovn (tilvalg)

SEILEGENSKAPER
Design: olivier poncin
Båtarkitekt: xavier faÿ
Total lengde: 12,84 m
Vannlinje lengde: 12,27 m
Bredde: 7,07 m
Bruksareal: 79,2 m2
Dypgang: 1,22 m
Tomvekt: 11,40 m
Maks. Seilareal motvind: 117 m2

Flybridge: ja
Fremre cockpit-dør: ja
Motorstr.: 2 x 30 hk inntil 45 hk
Drivstoff: inntil 640 l
Ferskvann: inntil 860 l
Kjøle-fryseskap: inntil 336 l

 • Utstyr i henhold til utstyrspakker og tilvalg.

Layout:

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top