Skip to content

* Trykk på store bilde i slideshowet for fullskjerm.

Bali 4.6

Unik i sitt slag!
Bali 4.5 var den første modellen i serien BALI-katamaraner; en regelrett revolusjon som endret reglene for etablering av nye referanser både for design, teknologi, sikkerhet og komfort når det kom til lystbåter. Nye BALI 4.6 byr på alle de siste innovasjonene på området.

INNOVASJON ER VÅRT DNA
Bali 4.6 er gjenkjennelig ved første øyekast takket være det nye skrogdesignet med smale bauger og uhyre elegante linjer mesterlig signert Xavier Faÿ. BALI 4.6 er proppet med Catana-gruppens innovative teknologi som utgjør BALIs egentlige DNA: det faste fordekket med lounge og soldekk, akterspeilet med sjenerøse sittebenker og rikelig lagringsplass, den brede BALI-vippedøren og skyvevinduene, for ikke å nevne den innvendige døren som gir adkomst til fremre cockpit, samt styreposisjonen og panoramisk rekreasjonsareal på roofen, selvsagt med adkomst fra begge sider, et svært enkelt og praktisk heisesystem for jolle, og la oss ikke glemme å nevne den innvendige døren som gir tilgang til fremre cockpit.

Sikkerhet og seilegenskaper er selvfølgelig og som alltid på høyde med hva du kan forvente fra Catana!

”Vi har virkelig satt pris på sikkerheten og komforten i baugen på BALI 4.6. Takket være det faste fordekket var vi beskyttet for sjøsprøyt. Aldri hadde jeg trodd at jeg kunne spille sjakk mens jeg nippet til en cocktail eller ha en yogaseanse foran i all sikkerhet” – AURELIE

NÅR INNE BLIR UTE
Takket være en sentralt montert gjennomgående nacelle med adkomst fra den bakre vippedøren av dimensjoner (kun BALI), og den fremre vanntette døren kan du på et blunk switche fra  navigasjon til  loungemodus.

Hele båten er som en regelrett invitasjon til hvile og rekreasjon. Enten du befinner deg i fremre cockpit eller på flybridgen, får du valgets kvaler mellom soldekket eller salongen, alene eller med venner. BALIs katamaraner byr på de største bruksarealene i sine kategorier.

OM BORD SOM OM DU VAR HJEMME
Selv når alt er åpnet helt opp, er hvert område perfekt avgrenset. Den romslige byssa  i L-form, den uforskammet store salongen/loungen beregnet på 10 til 12 personer og det store kartbordet er modeller når det kommer til ergonomi og komfort. Interiøret er innbydende og elegant. Et fullstendig åpent areal som bader i lys og gir deg panoramisk utsikt over havet.

” Interiøret er innbydende og raffinert. Et fullstendig åpent areal som bader i lys og gir deg panoramisk utsikt til havet”

ROM FOR PRIVATLIV
Kabinene er designet med fokus på høy komfort og rom for privatliv, de er elegant utformet med moderne materialer og rene linjer. Hver kabin har sitt eget lekre bad med toalett og dusj. Kabinene er lyse og luftige og har alle store vinduer som kan åpnes. I den bakre kabinen på babord  er sengen plassert med direkte utsyn mot havet og har også egen adkomst til bakre cockpit.

ALT DU TRENGER OG MER TIL
BALI Catamarans tilbyr det ypperste av dekkutstyr og rigger i kombinasjon med innovativ teknologi og kan tilfredsstille selv den mest kresne seiler.
– 615 liter kombinert kjøle- og fryseskap med ismaskin
– Stort kartbord
– Sjeselong og toalettbord i masterbedroom
– Styreposisjon med 3600 utsyn
– Vippevindu og dør som kommuniserer med fremre cockpit
– Gassgrill i luka på styrbord side i bakre cockpit (tilvalg)
– Egen inngang

Dekk og flybridge
Cockpiter og salong
5 kabiner (4 doble og 1 twin) / 4 bad
4 doble kabiner / 4 bad
4 kabiner (eier) / 3 bad
3 doble kabiner / 3 bad

Seilegenskaper
Design olivier poncin
Båtarkitekt xavier faÿ
Tot. Lengde med baugspyd 14,31 m
Vannlinje lengde 13,56 m
Bredde 7,66 m
Bruksareal 95,4 m2
Dypgang 1,27 m
Tomvekt 13,8 t
Maks. Seilareal motvind 160 m2

Flybridge ja
Fremre cockpit-dør ja
Motorstr. 2 x 45 hk inntil 2 x 57 hk
Drivstoff inntil 800 l
Ferskvann inntil 860 l
Kjøle-fryseskap inntil 615 l
• utstyr I henhold til utstyrspakker og tilvalg

Layout:

Video:

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top