Skip to content

* Trykk på store bilde i slideshowet for fullskjerm.

Bali Catspace MY

Den nyeste motoriserte katamaranen signert Olivier Poncin byr på banebrytende innovasjoner  innenfor cruisingsegmentet.

Catspace har glimrende sjøegenskaper takket være skrogenes form og globale struktur. La deg overraske over hvor enkelt det er å ta seg frem fra salongen på fordekket og det sjenerøse rekreasjonsområdet til den store bakre plattformen med sittebenk og lagringsplass.

Adkomst til flybridge fra begge båtens sider er både enkel og sikker. I disse storslagne omgivelsene er alt lagt til rette for uforglemmelige opplevelser:

styreposisjonen med 360 0 panoramautsyn er omkranset av komfortable sittebenker, akkurat som den midtre delen med bord og bysse hvor aperitifer og måltider kan nytes under det uttrekkbare taket (tilvalg), før man tusler over til soldekket akter.

Valg av motor (fra 2 x 150 til 2 x 250 hk Yanmar) vil legge føringer for navigasjonen, men autonomien er sikret med 1400 l drivstoff og 700 l vann…, noe ikke alle kan skryte av på en 40 foter!

Sikkerhet og seilegenskaper er selvsagt og som alltid på høyde med hva du kan forvente fra Catana!

NAVIGASJON I OPEN SPACE
Den nyeste motoriserte katamaranen designet Olivier Poncin og tegnet av Lasta Design byr på banebrytende innovasjoner  innenfor cruisingsegmentet. Catspace har glimrende sjøegenskaper takket være skrogenes form og globale struktur.

Fra salongen på fordekket med det store loungeområdet til den imponerende store bakre plattformen med sittebenk og lagringsplass vil man kunne fryde seg over hvor lett katamaranen pløyer gjennom sjøen.

Adkomst til flybridge fra begge båtens sider er både enkel og sikker. I disse storslagne omgivelsene er alt lagt til rette for uforglemmelige opplevelser: styreposisjonen med 360 0 panorama er omkranset av komfortable sittebenker, akkurat som den midtre delen med bord og bysse hvor aperitifer og måltider kan nytes under det uttrekkbare taket (tilvalg), før man tusler over til soldekket akter.

Valg av motor (fra 2 x 150 til 2 x 250 hk Yanmar) vil legge føringer for navigeringen, men autonomien er sikret med 1400 l drivstoff og 700 l vann…, noe ikke alle kan skryte av på en 40 foter!

Sikkerhet og seilegenskaper er selvsagt og som alltid på høyde med hva du kan forvente fra Catana!

LEV OG OPPLEV I OPEN SPACE
Gå fra lukket til åpen løsning på noen sekunder takket være den store vippedøren i glass og la deg imponere av det store åpne oppholdsarealet på en og samme flate. Til høyre i passasjen ligger byssa med sitt kombinerte kjøle-og fryseskap på 272 l, mer enn tilstrekkelig for 6 til 10 gjester som får plass her.

Salongen er separert fra spiseavdelingen med en konsoll/bar med flust av skapplass. Den elegante L-formede salongen  ligger ved siden av styreposisjonen som ikke ligger tilbake for mye større båters.  Vinduene skyves i åpen posisjon og gir både usedvanlig god ventilasjon og fantastisk utsyn.

INTIMITET OG MAKS KOMFORT
Atmosfæren i kabinene er varm og innbydende takket være tidsriktig design og kvalitetsmaterialer. Privatlivets fred er sikret siden hver kabin har eget bad og toalett. For versjonen med 3 kabiner på babord side vil gjestene kunne boltre seg i et eksepsjonelt volum med sofa, kontor/toalettbord, stort bad med separat dusj og en vaskeekte dressing. En sammenleggbar sengeplass er til disposisjon for familier i de fremre kabinene.

Hovedspesifikasjoner
Design: olivier poncin
Båtarkitekt & design: lasta design studio
Lengde med bakre plattform: 12,86 m / 42’2’’
Vannlinje: 11,80 m / 38’,9’’
Bredde: 6,59 m /21’7’’
Tomvekt: 10,7 t
Dybde: 0,89 m / 2’11’’

Ferskvann: inntil 700 l
Drivstoff*: inntil 1400 l
Kjøle-fryseskap: 272 l
Motorstr.: 2 x 150 hk inntil 2 x 250 hk
Kabinversjoner: (kabiner/bad) 2/2, 3/2, 4/2
Ce kat: (pågående)
Versjon med 3 eierkabiner
Familieversjon med 4 kabiner

Layout:

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top