Skip to content

* Trykk på store bilde i slideshowet for fullskjerm.

Bali CATSPACE VOILE

BALI CATSPACE MED SEIL
Den nyeste katamaranen BALI Catspace byr på banebrytende innovasjoner  innenfor cruisingsegmentet.

Den integrerte broen gjør navigasjon til en lek, i tillegg til at man forflytter seg med stor letthet til de forskjellige områdene, fra den bakre plattformen med sittebenk til fremre cockpit med salong og soldekk. Flybridgen som er av det luksuriøse slaget, har et enormt og sikret loungeområde og soldekk og en styreposisjon som tillater deg å seile alene eller med redusert mannskap…La oss ikke glemme å nevne Catspace’s seilegenskaper og kvaliteter som ligger til grunn for suksessen med seriene fra Catana-gruppen.

MAKSIMISERING AV EN 40 FOTER
Det siste tilskuddet til Bali-serien designet av Olivier Poncin imponerer stort med sine banebrytende innovasjoner.

Ny design, myke linjer og bauger som vider seg ut i oppadgående retning resulterer i en elegant og stilig silhuett. Flybridgen som er helt unik i sin kategori byr på et fantastisk oppholds- og navigasjonsareal. Salongen/cockpiten kan åpnes og lukkes mot sjøen takket være den imponerende BALI-døren og byr på like mye plass som en 45 foter. De fremre kabinene hvor sengene er vendt mot havet karakteriseres er uhørt volumiøse og skjuler også en ekstraseng. Bali Catspace besitter selvsagt samme kvalitet og sjøegenskaper som alt som kommer fra Catana-gruppen.

DEN MEST FULLENDTE KATAMARANEN I SIN KATEGORI
BALI Catspace er proppet med banebrytende innovasjoner  innenfor cruisingsegmentet. Den integrerte broen, som letter navigasjonen, gjør det også mulig å forflytte seg enkelt og raskt til de forskjellige områdene, fra den bakre plattformen med setebenk til fremre cockpit med salong og soldekk. På flybridgen som er av det luksuriøse slaget ligger styreposisjonen med panoramisk utsyn i tillegg til et enormt og sikret loungeområde.

”Det er første gang vi seiler med en BALI-katamaran. Tidligere hadde vi seilt katamaraner fra andre leverandører, men vi må si at den åpne planløsningen på Bali samt enkel tilgang til alle områdene falt i smak og gjorde en reell forskjell”. – FRANÇOIS XAVIER

TEKNOLOGIEN BAK BALI-CATAMARANS
Systemet med Bali-døren som er unikt for Bali gjør det mulig å endre et åpent område til et lukket område på kun noen sekunder for å kunne seile hele året rundt på alle breddegrader. De store sideveis skyvevinduene og det geniale vippevinduet i baugen gir optimalt med naturlig lys og ventilasjon.

CATSPACE, MER ”SPACE”
Det er sjeldent at en katamaran av denne størrelsen kan tilby et boareal av slike dimensjoner. Den store Bali-døren som åpnes mot cockpit/salong/bysse er virkelig imponerende. Den velutstyrte byssa i L-form har kjøle-og fryseskap med en kapasitet på 265 l og kartbordet som vender forover er ideelt til navigasjon. Ved å benytte moderne og elegante materialer har Lasta Design klart å kombinere tidsriktig design med kvalitet og eleganse.

”Den velutstyrte byssa i L-form har kjøle-og fryseskap med en kapasitet på 265 l og kartbordet som vender forover er ideelt til navigasjon.”

VOLUM OG LUKSUS
BALI Catspace tilbys i versjoner med 3 eller 4 kabiner og skroget er designet for at hele mannskapet skal ha det så komfortabelt og behagelig som mulig. Hver kabin har en varm atmosfære og er utstyrt med en dobbeltseng med adkomst fra begge sider, i tillegg til eget bad og toalett. De fremre kabinene har også plass til en sammenleggbar seng. Eierkabinen har både sofa, skrivebord/toalettbord, egen dressing og et romslig bad ved siden av.

ALT DU TRENGER OG MER TIL
BALI Catamarans tilbyr det ypperste av dekkutstyr og rigger i kombinasjon med innovativ teknologi og kan tilfredsstille selv den mest kresne seiler.
– 265 liter kombinert kjøle- og fryseskap, akkurat som hjemme
– Stort kartbord
– Dressing
– Førerkabin med 3600 panoramautsyn
– Vippevindu som kommuniserer med fremre cockpit
– Gassgrill i styrbord luke i bakre cockpit (tilvalg)
– Soldekk

Dekk og flybridge
Nacelle
Versjon med 3 kabiner / 3 bad
Versjon med 4 kabiner / 4 bad

Seilegenskaper
Design: olivier poncin
Interiør: lasta design studio
Total lengde: 12,31 m
Vannlinje lengde: 11,36 m
Bredde: 6,55 m
Bruksareal: 70,4 m2
Dypgang: 1,19 m
Tomvekt: 9,40 t
Maks. Seilareal motvind: 101 m2

Flybridge: ja
Fremre cockpit-dør: nei
Motorstr.: 2 x 20 hk inntil 2 x 40 hk
Drivstoff: inntil 400 l
Ferskvann: inntil 760 l
Kjøl-fryseskap: inntil 265 l

• utstyr I henhold til utstyrspakker og tilvalg

Layout:

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top