Skip to content

* Trykk på store bilde i slideshowet for fullskjerm.

Dufour 32 er en 32 fots seilbåt er utviklet i samme ånd som alle de nyeste modellene i Dufour-serien, for å være en sporty, innovativ seilbåt som er lett å håndtere, både med mannskap og alene.

I likhet med forgjengeren tilbyr hun utmerket seilegenskaper. Alle rommene har blitt fullstendig redesignet for å skape et volum man sjelden ser på en seilbåt av denne størrelsen, og fremfor alt en mengde lekne og intelligente bruksområder.

EKSTERIØR: STOR PLASS OG MANGE MULIGHETER.

En innovativ dekkplan
For første gang på en 32-fots seilbåt kan du nå nyte et akterområde for soling, skjermet sprayhood som kan justeres på et øyeblikk.

Den oppblåsbare og avtakbare akterdøren til cockpiten foldes ned for å fullføre denne store vennlige plassen, og tilbyr deg komforten til en mye større båt.

Med ønsket om å alltid tilby størst mulig utvendig plass, er det nå en rorkult som kan slås sammen, slik at du kan dra nytte av denne plassen, men samtidig garanterer deg enestående jevn roret og manøvrerbarhet til enhver tid.

Bemerkelsesverdig sporty ytelse
På Performance-versjonen kan du glede deg over et flyttbart hovedark: enten fra cockpitsålen eller opp på vogntaket, avhengig av hvilken type seiling du driver med.

På standardversjonen, for å garantere komfortabel seiling, er alle seilingsmanøvrer og hovedsheet-reisende på vogntaket.

Tekniske spesifikasjoner:

* Total lengde (L.O.A.):
* Skroglengde:
* Vannlinjelengde:
* Bredde:
* Dybde:
* Vekt:
* Kjølvekt:
* Køyeplasser:
* Diesel:
* Vann:
* Standard motor:
* CE-kategori:
* Konstruktør:

SEILAREAL:

* Storseil:
* Fokk:
* Genoa:
* Code-0:
* Seilareal på kryss (m/storseil og fokk):
* Seilareal på slør (m/storseil og code-0):

RIGGMÅL:

* I:
* J:
* P:
* E:
* LP:

Nedlastinger:

Layout:

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top