Skip to content

* Trykk på store bilde i slideshowet for fullskjerm.

Ny modell
Dufour fortsetter å utvikle og produsere båter med perfekt balanse mellom komfort, ytelse og tidløst design. Strategien til Dufour Yachts, som har produsert båter i nærmere 60 år, er å øke sin produktportefølje. Nå er serien blitt beriket med en ny 53 fot yacht med løsninger, detaljer og teknologi som er unik for sin størrelse. Dufour 530 er, med sin bredde på hele fem meter, en diger 53-foter, med større volum enn 60-fotere fra kun noen år tilbake.

3 ulike versjoner
Dufour 530 er utviklet for å nå markedet bredt. Båten tilbys i tre ulike versjoner; Easy-versjon for chartermarkedet, Ocean-versjon for privatmarkedet og Performance-versjon for dem som skal vinne de gjeveste regatta-pokalene. De ulike versjonene har ulik rigg og ulikt dekksutstyr.

Optimal cockpit
Det er ulike preferanser om hvordan vinsjene skal plasseres i cockpiten om bord i seilbåt, og trenden er å føre liner tilbake til rormannen, men det passiviserer mannskapet samt gjør det trangt rundt rattet når flere skal bidra. Om bord i Dufour 530 er det mulig å selv velge hvor tampene skal trimmes. I Easy-versjonen er det bare to vinsjer, begge på cockpitkarmen foran rattene. Men i Ocean- og Performance-versjonen er det hele seks vinsjer – to på hyttetaket, to på cockpitkarmen og to ved styreposisjonene.

Unikt for cockpiten om bord i Dufour 530 er også løsningen for passasje fra cockpit og ut til sidedekkene, som er plassert mellom styrepidestallene og cockpitbenkene. Dette er en konstruksjon og en løsning som du kun finner om bord i Dufour 530 for denne størrelse båt.

Akter i cockpit har Dufour 530 en stor solseng. Under solsengen er det et enormt stort lager-/stuerom samt nedgang til teknisk rom.

Dufour 530 leveres selvsagt, som for samtlige andre Dufour-modeller, med stor ute-bysse akter med grill, varm/kald vask og arbeidsbenk. Våre kunder setter utrolig stor pris på denne unike ute-bysse-løsningen, da det på finværsdager selvsagt er mye hyggeligere å stå ute i solen og lage middag enn å tilberede middagen i byssen under dekk.

Moderne innredning
Dufour 530 er en utrolig sosial båt hvor det er plass til mange venner, både over og under dekk. Salongen om bord i Dufour 530 er enormt stor og består av både middags-salong på babord side og avslappings-salong på styrbord side. Byssen om bord i Dufour 530 er plassert foran salongen, og er dermed avskjermet fra salongen.

Dufour 530 leveres med fire ulike innredningsalternativer, hvor du blant annet kan velge mellom å bestille båten med enten tre, fire, fem eller seks doble sovekabiner, i tillegg til egen skipperkabin helt forut med enkeltseng, toalett og vask.

Den store bredden akter gjør det mulig med to-delte køyer i båtens akterkabiner, noe som mange setter stor pris på. I eierkabinen forut har båten et stort vindu i front av overbygget som gir god utsikt forover. Dufour 530 har også mange store vinduer i både skrog og i dekk, som gir mye naturlig lys og bra med utsikt.

Dufour 530 kan bestilles i følgende fire ulike planløsninger / layouter;
* Owner´s layout 1 (OL-1, standard layout): 3 doble sovekabiner, 2 baderom m/toalett og dusjrom, 1 baderom m/toalett, 1 separat dusjrom / vaskerom, tversgående bysse foran salong

* Owner´s layout 2 (OL-2, opsjons layout): 4 doble sovekabiner (1 pullman lugar akter), 1 baderom m/toalett og dusjrom, 1 baderom m/toalett, 1 separat dusjrom / vaskerom, tversgående bysse foran salong

* Charter layout 1 (CL-1, opsjons layout): 5 doble sovekabiner (1 pullman lugar forut, 2 forkabiner), 2 baderom m/toalett og dusjrom, 2 baderom m/toalett og dusj, tversgående bysse foran salong

* Charter layout 2 (CL-2, opsjons layout): 6 doble sovekabiner (2 pullmann lugarer, 2 forkabiner), 1 baderom m/toalett og dusjrom, 2 baderom m/toalett og dusj, tversgående bysse foran salong

NB! I tillegg kan Dufour 530 bestilles med skipperkabin. Skipperkabinen, som har egen inngang på båtens fordekk, er innredet med enkeltseng, toalett og vask.

Tekniske spesifikasjoner:

* Total lengde (L.O.A.): 16,35 meter
* Skroglengde: 15,50 meter
* Vannlinjelengde: 14,43 meter
* Bredde: 4,99 meter
* Dybde: 2,30 meter (kan også bestilles med kort kjøl på 1,95 meter og med ekstra dyp kjøl på 2,80 meter)
* Vekt: 16.193 kg
* Kjølvekt: ca. 4.700 kg (4.800 kg dersom bestiller med kort kjøl / 4.600 kg dersom bestiller med ekstra dyp kjøl)
* Vanntank: 740 liter
* Dieseltank: 440 liter
* Standard motor: 75 hk Volvo Penta D3 (kan også bestilles med 110 hk motor)
* CE-kategori: A
* Konstruktør: Umberto Felci (Felci Yacht Design)
* Første modellår: 2020

Seilareal:

* Areal for storseil i Performance-versjon: 83,50m2
* Areal for 107% genoa i Performance-versjon: 62,00 m2
* Total-areal storseil + 107% genoa i Performance-versjon: 145,50 m2
* Areal for genaker i Performance-versjon: 212,00 m2
* Areal for storseil i Easy- og Ocean-versjon: 70,00 m2
* Areal for selvslående fokk i Easy- og Ocean-versjon: 49,00 m2
* Total-areal storseil + selvslående fokk i Easy- og Ocean-versjon: 119,00 m2
* Areal for genaker i Easy- og Ocean-versjon: 195,00 m2

RIGGMÅL:

* I: 19.60 meter
* J: 5.75 meter
* P: 19.14 meter
* E: 6.00 meter
* LP: 6.12 meter

 

Layout:

Layout:

Layout:

Layout:

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top