Skip to content

* Trykk på store bilde i slideshowet for fullskjerm.

UTVIKLET FOR INTUTITIV SEILING
Vår nye Dufour 61 kommer i kjente Dufour-linjer, er utviklet for intuitiv seiling, og representerer et unikt design og som byr på utrolig mange nye og smarte løsninger.

Overbygget om bord i Dufour 61 er trukket betraktelig akterover, slik at båtens dekk er helt flush i området fra mast til baug. Overbygget til Dufour 61 har tre gigantiske vinduer i front, som er bøyd fra overbyggets forkant og ned til yachtens dekk. Konstruksjonen og utformingen av dekket er utviklet for å gi båten robusthet og sikkerhet ombord, sammen med komfort på dekk. Store vinduer gir mye lys inn i båten.

For Dufour 61 tilbyr vi to ulike bysse-løsninger, den ene løsningen (hvor byssen er plassert forut for salongen) gir deg følelsen av å være på «sjefkokkens kjøkken», mens den andre bysse-løsningen er en intim bysse akter hvor en av sovekabinene vanligvis er plassert. Sistnevnte bysse-løsning frigir ekstra plass til salongen hvor båten da får en enormt stor salong.

Dufour 61 kommer med ekstra romslig forlugar (captain´s cabin) med store garderober og mange rom for ekstra lagring.

Interiøret om bord i Dufour 61 kan enkelt og greit forklares med to ord – praktisk og eksklusivt. Dufour 61 har fire ulike innredningsalternativer, hvor du blant annet kan velge mellom 3 eller 4 doble sovekabiner i tillegg til egen mannskaps-lugar i baugen med seng, toalett og dusj.

UTROLIG INNHOLDSRIK, STOR OG PRAKTISK COCKPIT
Den enorme og praktiske cockpiten om bord Dufour 61 består blant annet av to L-formede cockpitbenker med stort cockpitbord forut i cockpit + egen middagssalong akter i cockpit som også enkelt kan konverteres til en stor solseng (med andre ord en sittegruppe med stort bord, eller en stor solseng, avhengig om hvordan du posisjonerer solseng- og sittegruppe modulene).

Under cockpitbenken akter er det en stor ute-bysse med grill, benkeplate og varm/kald vask (samme unike løsning som sine syv lillesøstre Dufour 360, 390, 412, 430, 460, 530 og Exclusive 56). Dette ute-kjøkkenet er en løsning som våre kunder setter utrolig stor pris på ombord i sine Dufour seilbåter.

I hekken, under aktre del av cockpit, er det om bord i Dufour 61 en stor jollegarasje.

Styreposisjonene og vinsjene er om bord Dufour 61 flyttet akterover, dette for å gi en praktisk og komfortabel separasjon mellom avslapnings-området og seil-/manøvreringsområdet.

Mellom avslapnings-området og seil-/manøvreringsområdet i cockpit finner man om bord Dufour 61 oppgang/nedgang fra cockpit/sidedekk. Dette passasjerområdet mellom styrepidestallene og cockpitbenkene gir en lett og sikker tilkomst fra cockpit til sidedekkene og motsatt. Denne konfigurasjonen hindrer også at folk som sitter i cockpit slipper å bli forstyrret og slipper å flytte på seg under seiling, manøvrering og når skal legge til kai. Legg også merke til den brede hydrauliske gangveien akter om bord i Dufour 61.

RASKT OG LETTDREVENT SKROG
Dufour 61 har et elegant og lettdrevet skrog, og er svært rask under seil. Roret om bord i Dufour 61 er plassert noe lenger forut enn vanlig, slik at roret gir bedre grep når båten krenger.

Dufour 61 kan leveres med karbonmast for dem som verdsetter seilegenskaper høyt. Båtens targabøyle får storseilskjøte ut av veien. Targabøylen er bygget i karbon.

Dekksoppsettet om bord i Dufour 61 er designet for å forenkle enhver manøver, og dermed forbedre seilopplevelsen.

Tekniske spesifikasjoner:

* Total lengde (L.O.A.): 19.22 meter
* Skroglengde: 18.30 meter
* Vannlinjelengde: 17.62 meter
* Bredde: 5.48 meter
* Dybde: 2.80 meter
* Vekt: 24.150 kg.
* Kjølvekt: 6.500 kg.
* Køyer: 6 / 7 / 8 / 9
* Diesel: 830 liter
* Vann: 780 liter
* Motor: 180 hk Volvo Penta (kan også bestilles med 260 hk motor)
* CE-kategori: A
* Designer: Felci Yacht Design

Seilareal:

* Storseil + genoa: 184 m2
* Storseil: 104 m2
* Genoa: 80 m2

RIGGMÅL:

* I: 23.60 meter
* J: 6.25 meter
* P: 23.10 meter
* E: 7.20 meter

Layout:

Layout:

Layout:

Layout:

Layout:

Layout:

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top