Skip to content

* Trykk på store bilde i slideshowet for fullskjerm.

Den ultimate cruiseren

Ny modell
Dufour 430 er, sammen med de to andre nye modellene Dufour 390 og Dufour 530, modellen som representerer neste generasjons Dufour modeller. Dufour 430 er designet av Umberto Felci. Modellens konstruksjon og design er inspirert fra Dufour Yachts sine prisbelønte Exclusive modeller (Dufour Exclusive 56 og 63).

Ny konstruksjon og nytt design
Fire doble sovekabiner, mye plass og moderne design er noen av stikkordenene for denne splitter nye modellen fra Dufour. Det nye designet har en nydelig balanse mellom fantastisk estetikk, romslighet og nye løsninger som eksempelvis integrert nedfellbart davit system for jolle og markeringslys langs dekket på sidedekkene. Konstruksjon og design av både skrog og dekk har utviklet seg med enda større volum i salong og kabiner, men med like gode sidedekk som tidligere, noe som i alle år har vært signaturen til Dufour Yachts.

Skrog med mye volum
Dufour 430 har det samme formspråket som sin lillesøster Dufour 390. Begge disse to modellene har fått et nyutviklet skrog med mye volum. Båtens bredde er på hele 4,30 meter, hele 10 centimeter bredere enn Dufour 412. Det viktige frontvolumet og de moderne linjene gjør skroget utrolig romslig og effektivt.

Styling fra de store
Dekksproporsjonene om bord Dufour 430 har utviklet seg i forhold til dens forgjengere, og tilbyr mer innvendig plass, mens den gode bredden på sidedekkene er opprettholdt, noe som er et kjennetegn i alle Dufour-seilbåtene. Samtlige liner som løper fra masten og akter til cockpit går under dekk. Båten er utstyrt med nye pidestaller, designet for å optimalisere styrmannsposisjonen og plassen i cockpit, inngang fra cockpit til salong med doble dører samt LED-belysning på dekk. Dufour 430 leveres med ute-bysse med gassgrill, arbeidsbenk og varm/kald vask integrert og gjemt under førerbenken akter i cockpit. Dette ute-kjøkkenet er en løsning som våre kunder setter utrolig stor pris på ombord i sine Dufour seilbåter. Dufour 430 leveres som standard med selvslående fokk, fullspilet storseil og Delphinere baugspyd for genaker/code-0.

To ulike innredningsløsninger å velge mellom
Dufour 430 drar nytte av alle Dufour Yachts sine interiøroppsett, med solide og funksjonelle møbler og romslige sovekabiner og baderom. Dufour 430 tilbys i to forskjellige versjoner – tre doble sovekabiner med to store baderom m/toalett og dusj eller fire doble sovekabiner med to store baderom m/toalett og dusj. Eierversjonen har tre doble sovekabiner og byssen plassert foran den store salongen, som på større båter, mens fire-kabinsversjonen har langsgående bysse og pullman-lugar på styrbord side. Salongen, sovekabinene og baderommene er innredet med topp kvalitetsmaterialer, der man kan velge mellom tre typer treverk; moabi, eik og teak.

Dufour 430 kan bestilles i følgende to ulike planløsninger / layouter;
* 3 doble sovekabiner, 2 baderom med toalett og dusj, tversgående bysse forut for salong (standard layout)
* 4 doble sovekabiner, 2 baderom med toalett og dusj, langsgående bysse styrbord side i salong (opsjons-layout)

Dufour 430 leveres i to ulike utstyrs-versjoner;
* Komfort Versjon
* Adventure Versjon

Tekniske spesifikasjoner:

* Total lengde (L.O.A.): 13.24 meter
* Skroglengde: 12.50 meter
* Vannlinjelengde: 11.69 meter
* Bredde: 4.30 meter
* Dybde: 2.10 meter (kan også bestilles med kort kjøl, hvor dybde da er 1.75 meter)
* Vekt: 9.700 kg
* Kjølvekt: ca. 2.600 kg
* Antall soveplasser: 4 / 6 / 8 /10
* Vanntank: 430 liter
* Dieseltank: 250 liter
* Motor: 50 hk Volvo Penta D2 (kan også bestilles med 60 hk motor)
* CE Kategori: A
* Designer: Felci Yacht Design
* Første modellår: 2019

SEILAREAL:

* Storseil + genoa: 92 m2
* Storseil + selvslående fokk: 83 m2
* Storseil: 52 m2
* Genoa: 40 m2
* Selvslående fokk: 31 m2

RIGGMÅL:

* I: 16,24 meter
* J: 4,52 meter
* P: 16,04 meter
* E: 5,30 meter

Layout:

Layout:

Layout:

Layout:

Layout:

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top