Skip to content

* Trykk på store bilde i slideshowet for fullskjerm.

Yachten for de syv hav

Komfort fra ende til annen
Dufour 56 Exclusive er den ene av våre to flaggskip i Exclusive-serien. Dufour 56 Exclusive er en seil-yacht med meget gode seilegenskaper, enkel å seile, og gir en fantastisk god følelse både under seil og i havn. Du skal lete lenge etter en seil-yacht med mer komfort og flere praktiske og luksuriøse løsninger enn det som representeres ombord i Dufour 56 Exclusive.

Den perfekte balanse mellom kvalitet, stil og komfort
Dufour 56 Exclusive er designet og utviklet for å tilfredsstille kunder som søker den perfekte balanse mellom kvalitet, ytelse, stil, luksus og komfort. Med respekt for essensen i Dufour Yachts sitt DNA, har Dufour 56 Exclusive arvet en enestående sjødyktighet som har gjort denne seil-yachten til en veldig populær modell internasjonalt.

Topp ytelse
Dufour 56 Exlusive er nok et resultat av flott og godt samarbeid mellom den italienske arkitekten Umberto Felci og Dufour Yachts sitt utviklingsteam. Resultatet av dette samarbeidet er et meget balansert skrog. Den høye ballastprosenten og skrogets høye formstabilitet gjør at Dufour 56 Exclusive støtter en kraftig seilplan, som er utformet for å garantere maksimal ytelse med enkel håndtering og minimale anstrengelser.

Utvendig stil og funksjonalitet
Dufour 56 Exclusive leverer et slående visuelt inntrykk og setter den høyeste standard når det kommer til estetisk appell. Dufour 56 Exclusive utstråler moderne eleganse, luksus og dynamikk med sine myke linjer. Dekksarealet er vel fordelt mellom arbeids- og avslapningsområder. Brede sidedekk og integrert skansekledning garanterer uhindret passasje og maksimal sikkerhet under seiling og navigering. En lett tilgjengelig jollegarasje, med plass til en 3,10 meter lang jolle, er godt integrert under aktre del av cockpiten. Tyskerskjøte for storseilet og yachtens selvslående fokk muliggjør å kunne seile Dufour 56 Exclusive alene, uten mannskap. Løygangen til storseilet er, som om bord i samtlige Dufour-modeller, plassert foran luken / foran sprayhooden.

Innholdsrik og stor cockpit
Dufour 56 Exclusive byr på veldig mange smarte løsninger som skiller denne modellen fra mange andre seil-yachter. Akter i cockpit finner en blant annet både grill, arbeidsbenk og varm/kald vask. Dermed kan fisken tilberedes og stekes umiddelbart etter at den er trukket om bord. Cockpiten om bord i Dufour 56 Exclusive er veldig romslig og har blant annet et veldig stort og praktisk cockpitbord med lampe, stort oppbevaringsrom og et stort elektrisk kjøleskap med fryseboks integrert i akterenden av cockpitbordet. I tillegg til cockpitens langsgående benker er det ekstra sitteplasser under sprayhooden. Benkene på hver side i cockpiten konverteres enkelt til to doble cockpit-senger. Disse konvertible cockpit-sengene er geniale så vel på dagtid, når en skal nyte solen, som på kveldstid, når en skal ligge henslengt og behagelig i cockpiten etter å ha rullet ned cockpitkalesjen for kvelden.

Mange interiørdetaljer og valgalternativer
Interiøret om bord i Dufour 56 Exclusive er designet basert på kundebehov etter en rekke møter på verftet mellom Dufour-eiere, Dufour-forhandlere og det interne designteamet til Dufour Yachts. Resultatet av dette er en seil-yacht med et unikt utseende på interiøret, med et spesielt fokus på salongområdet. I salongen om bord Dufour 56 Exclusive er det en stor dinette på babord side. På styrbord side i salongen er det en egen sofaavdeling samt kartbord aktenfor sofaen.
Byssen er trukket frem midtskips, foran salongen, og blir med det adskilt fra salongen. På babord side i byssen finner en blant annet komfyr, stekeovn og dobbel vask med både ferskvann og saltvann. På styrbord side i byssen finner en blant annet stort kjøleskap, stort separat fryseskap og mikrobølgeovn. Og er det noe det er nok av i byssen om bord Dufour 56 Exclusive, så er det lagringsplass. Under dørken er det for øvrig en stor vinkjeller.
Rederlugaren om bord Dufour 56 Exclusive er plassert forut. Dufour 56 Exclusive kan bestilles i flere ulike layouter, og kan dermed bestilles etter både smak og behov. En kan blant annet velge mellom å bestille yachten med 3 sovekabiner eller 4 sovekabiner, 3 baderom eller 4 baderom, osv. Om en bestiller Dufour 56 Exclusive med 4 sovekabiner, er den fjerde sovekabinen plassert på styrbord side og har både overkøye og underkøye.

Dufour 56 Exclusive leveres i to ulike utstyrs-versjoner;
* Komfort Versjon
* Premium Versjon.

Tekniske spesifikasjoner:

* Total lengde (L.O.A.): 17.15 meter
* Skroglengde: 16.30 meter
* Vannlinjelengde: 15.17 meter
* Bredde: 5.05 meter
* Dybde: 2.50 meter
* Vekt: 17.625 kg
* Kjølvekt: 4.900 kg
* Køyer: 10 / 12
* Diesel: 440 liter
* Vann: 730 liter
* Motor: 110 hk Volvo Penta (kan også bestilles med 150 hk motor)
* CE-kategori: A
* Designer: Felci Yacht Design

SEILAREAL:

* Storseil + genoa: 141,67 m2
* Storseil: 72,67 m2
* Genoa: 69,00 m2
* Selvslående fokk: 49,50 m2
* Asymmetrisk spinnaker: 249,00 m2

RIGGMÅL:

* I: 20.43 meter
* J: 6.20 meter
* P: 20,00 meter
* E: 6.20 meter

Layout:

Layout:

Layout:

Layout:

Layout:

Layout:

Profil:

Profil:

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top