skip to Main Content

* Trykk på store bilde i slideshowet for fullskjerm.

Tidligere Grand Large 560 – nå Exclusive 56

Exclusive 56 (tidligere Dufour Grand Large 560) er designet for å tilfredsstille kunder som søker den perfekte balanse mellom ytelse, stil, luksus og komfort. Med respekt for essensen i Dufour’s DNA arver denne produktserien en enestående sjødyktighet som har gjort merkevaren suksessrik internasjonalt.

YTELSE
Samarbeidet mellom Dufour Yachts og det talentfulle designet til Felci Yachts er fornyet -, Exclusive 56 vil bli det 23de fortløpende prosjektet vi utvikler sammen.

Resultatet av dette samarbeidet er en meget balansert skrogform med kraftige aktre seksjoner, lave våte overflateområder og et meget effektivt sett av vedheng (kjøl & ror). Den høye ballastprosenten og skrogets økte formstabilitet gjør at båten støtter et kraftig seilplan uten å måtte ofre cruisingkomfort eller sikkerhet.

Seilplanet er utformet for å garantere maksimal ytelse med minimale anstrengelser. Det faste baugsprydet, den selvtaklende jibben og bommen som heller fremover er alle eksempler på en seilplan som er utledet fra en åpen 60-fots soloseiler, hvor enkel håndtering i regattamodus er obligatorisk.

UTVENDIG STIL & FUNKSJONER
Exclusive 56 setter den høyeste standard når det kommer til estetisk appell. Båten utstråler moderne eleganse, luksus og dynamikk med sine myke linjer og Dufor’s unike topphengslede luker med rette hjørner og slanke horisontale sidevinduer, Exclusive 56 leverer et slående visuelt inntrykk.

Dekksarealet er vel fordelt mellom arbeids- og avslapningsområder. Brede sidedekk og integrert skansekledning garanterer uhindret passasje for maksimal sikkerhet under navigering. En lett tilgjengelig jollegarasje er godt integrert i det aktre arbeidsområdet. Denne passer til en 3,10 m jolle, og har stor og komfortabel aksess til vannet.

Det tyske systemet for storseilskjøte og selvskjøtende jibb muliggjør enkel og presis betjening selv med et lite mannskap. Arbeidsområdet er designet for å være adskilt fra solbadingsområder, såvel som arealer for matlaging, avslapping og bespisning, med komfort og sikkerhet for alle gjester.

INTERIØR STIL & EGENSKAPER
Under dekk har den romslige Exclusive 56 et grundig håndverk og moderne, men allikevel funksjonelle design elementer.
Interiøret er designet basert på kundebehov etter en rekke møter på verftet mellom Dufour eiere, forhandlere og det interne designteamet. Resultatet er en båt med et unikt utseende på interiøret, med et spesielt fokus på salongområdet.
Hver eier kan selv ha gleden av å velge forskjellige tresorter og stoffer til sin båt, så vel som muligheten for å velge mellom 4 forskjellige løsninger for rederlugaren.
Exclusive 56 kan utstyres med 3, 4, eller til og med 5 lugarer pluss rederlugar, noe som gir kunden maksimal frihet til å tilpasse båten til sine egne spesifikke ønsker.
“En seilbåt som tilfredsstiller de mest krevende seilere uten å måtte gå på akkord med komfort og innvendig kvalitet”, sier Gianguido Girotti, produkt- og markedsføringsjef hos Dufour.
“Det er et fantastisk prosjekt der alle har bidratt til å forbedre det som har gjort Dufour vellykket gjennom de seneste 50 år rundt om i verden. Vi er utrolig begeistret og ser frem til å seile båten.”

Tekniske spesifikasjoner:

Lengde totalt (LOA): 11,25 m
Lengde i vannlinjen: 9,90 m
Skroglengde: 10,96 m
Bredde: 3,85 m
Dybde: 1,90 m (evt 1,60 m)
Vekt: 7.060 kg
Kjølvekt: 1.850 kg
Køyplasser: 4 / 6 / 8
Vanntank: 360 liter
Dieseltank: 200 liter
Motor: 30 hk (evt 40 hk)
Varmtvannsbereder: 20 liter
Startbatteri: 75 Ah
Forbruksbatteri: 100 Ah
CE Kategori: A

Seil og rigg:

Standard seilareal: 58,0 m2 (max 69,0 m2)
Storseil: 36,0 m2 (max 38,0 m2)
Genoa: 22,0 m2 (max 31,0 m2)

Riggmål:

I: 13,9 m
J: 3,83 m
P: 13,37 m
E: 4,5 m

Layout – dekk:

Layout – 1:

Layout – 2:

Layout – 3:

Layout – 4:

Kontakt oss

Navn & Etternavn:*
E-post:*
Telefon:*

Melding:

Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema. Informasjonen min blir også brukt i nyhetsbrev og reklame. Du kan automatisk melde deg ut av vårt nyhetsbrev og informasjon vi sender ut.

Back To Top