Skip to content

* Trykk på store bilde i slideshowet for fullskjerm.

Tidligere Explorer 40 Sedan

Du har sannsynligvis snudd deg etter denne båten flere ganger på fjorden. Explorer 43 Sedan, som er storesøster til Clipper 36 Sedan, er virkelig et flott skue, og det er ikke få båter av denne modellen som ferdes rundt om på Norskekysten.

Explorer 43 Sedan er en flott og romslig båt til en familie som liker å ha god plass på tur. Båtens totale lengde er på 13,66 meter (44,8 fot). To store lugarer med totalt fem faste sengeplasser samt mulighet for fire ekstra sengeplasser i salongen. Dette gir opp til 9 sengeplasser. Stort baderom og et eget stort separat dusjrom gjør det ekstra behagelig å ha med gjester på tur.

Båten har en romslig og lys salong hvor man kan nyte utsikten både i havn og under fart. Som standard er byssen plassert forut og salongen akterut. Som alternativ får du salongen forut og byssen akterut, likt som om bord i Clipper 36 Sedan. Eller, du kan nå også få langsgående bysse på styrbord, salong på babord, og med en liten sittegruppe forut på babord til venstre for førerplassen.

Med sitt deplasementskrog og standard motor har Explorer 43 Sedan en behagelig økonomisk marsjfart rundt 9 knop og toppfart på 13 knop.

Tekniske spesifikasjoner:

Lengde inklusiv plattformer: 13,66 meter / 44,8 fot
Lengde eksklusiv plattformer: 12,30 meter / 40,3 fot
Bredde: 3,96 meter / 12,7 fot
Dybde: 1,02 meter / 3,3 fot
Dieseltank: 1.136 liter
Vanntank: 946 liter
Septiktank: 114 liter
Vekt: Ca 12.500 kg
Skrogtype: Deplasement
CE-kategori: B
Antall doble lugarer: 2
Motor: 1 x 230 hk Cummins QSB 5,9

Utsende:

Flygbrigde:

Innvendig:

Video:

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top