Skip to content

* Trykk på store bilde i slideshowet for fullskjerm.

Explorer Hudson Bay 50

Kombinere alle de berømte arv Explorer klassisk design med moderne linjer med en sportsbil yacht, eksemplifiserer Hudson Bay den moderne livsstil motor lanseringen konseptet.

Hudson Bay samler Explorer’håndlaftet kvalitet og havgående spesifikasjon og kombinert den med en ny layout og funksjonalitet.

En aktre korrektur i enkelt-nivå salong område er forbundet med den store underholder cockpiten ved hjelp av en kombinasjon av rustfritt stål innrammet glassdør og stolpe markise vindu. Cockpiten i seg selv er en entertainer glede med en grill konsoll, U-formet dinette og bak salongen.

En oversize hydraulisk badeplattform gir rask tilgang til vann for anbudet og et flott sted for familien å bade og slappe av når den senkes.

Salongen er badet i frisk luft og lys gjennom en elektrisk soltak for de vakre kvelder og sommerdager på anker.

Boligen pakke med denne elegante cruiser er tilgjengelig i valg av et tre eller to oppdeling. Twin-hytte-formatet tilbyr et stort midtskips master state for ekstra plass og luksus.

Et fast kjøl skroghalv forskyvning krysser, er hun like rolig planing på opp til 24 knop, og kjøring ved 18 til 20 eller økonomisk nyter reise på en elegant åtte knop.

Tekniske spesifikasjoner:

Total lengde:
Lengde i vannlinje:
Bredde:
Dybde:
Dieseltank:
Vanntank:
Spillvannstank:
Septiktank:
Vekt:
Skrogtype:
CE-kategori:
Antall doble lugarer:
Motor:
Generator:

Nedlastinger:

Utsende – 2 soverom:

Utsende – 3 soverom:

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top