Skip to content

* Trykk på store bilde i slideshowet for fullskjerm.

Explorer Odyssey 62

Odyssey serien er Explorer flåtens nyeste tilskudd. Fin finish og kraftige linjer definerer fartøyene og gjør dem til virkelige «head-turners», både i havn og til havs. Samtidig bringes cruising og lang rekkevidde til et helt nytt nivå.
Explorer Odyssey 62 representerer det ultimate innen luksus cruising. Den solide konstruksjonen og finish av høyeste kvalitet skaper et hjem borte fra hjemmet hvor du kan utforske bortgjemte bukter og cruise langs kysten.

Etter en solfylt dag med cruising gir god dekksplass den perfekte setting for å nyte en drink mens solen går ned, eller nyte al fresco på en varm sommerkveld. Den åpne planløsningen tilbyr perfekt løsning for å underholde grupper av venner, eller for å slappe av med familien, og tre doble lugarer gir masser av plass til å ta imot gjester.

Håndlaget av eksperter nær Explorers verksted tilbyr Explorer Odyssey 62 deg elegansen til en klassisk motoryacht sammen med bekvemmeligheten av moderne utstyr, alt for å hjelpe deg med å slappe av og nyte nye minner som vil vare livet ut.

Etter design av Winston Pynn, en høyt aktet skipsingeniør, får du uovertruffen mulighet til å utforske og takle verdenshavene. Spesifikasjoner, layout, tidsplan for bygging, og skrogdesign, kombineres alle for å oppnå ett mål, cruising med lang rekkevidde med Explorers velrenomerte krav til sikkerhet og pålitelighet. Med motorkraften fra én John Deere hovedmotor, med hjelpesystemer, drivverk og teknologi som fullgod backup, tillater den nye Odyssey serien deg å utforske nye horisonter med Explorers forhandlernettverk, support og uovertrufne gjenkjøpsverdi i ryggen.

 

Tekniske spesifikasjoner:

Total lengde: 18,85 m /61,8 fot
Lengde i vannlinje: 16,54 m / 54,2 fot
Bredde: 5,28 m / 17,3 fot
Dybde: 1,72 m / 5,6 fot
Dieseltank: 7.570 liter
Vanntank: 1.514 liter
Spillvannstank: 379 liter
Septiktank: 568 liter
Vekt: ca 50.000 kg
Skrogtype: Deplasement
CE-kategori: A
Antall doble lugarer: 3
Motor: 1 x 500 hk @ 2400 o/min John Deere 6090SFM75
Generator: 1 x 17,5 kW + 1 x 7 kW 50Hz Onan

Nedlastinger:

Utsende:

  Kontakt oss

  Navn & Etternavn:*

  E-post:*

  Telefon:*

  Melding:

  Jeg ønsker å sende melding. Du får epost kopi av innsendt skjema.

  Back To Top