Skip to content

Kanalbåtferie har lenge vært populært i store deler av Europa, og nå har konseptet endelig kommet til Norge. Canal Boats Telemark lanserer et splitter nytt konsept hvor du kan oppleve Telemark fra sjøveien i luksuriøse cabincruisere.

– Vi tilbyr en reiseopplevelse som strekker seg fra Dalen til Portør, fra vestlandsnatur til skjærgård, en helt unik reise i norsk natur, sier daglig leder Nora Sjögren Johre.

Med seks helelektriske cabincruisere står hun og teamet i Canal Boats Telemark klare til å starte eventyret i Telemark. Fra basen i Porsgrunn får man mulighet til å leie båt og reise sørover langs kysten, eller innover i landet langs Telemarkskanalen.

– Vi vil hjelpe kundene å planlegge den perfekte ferien. Derfor vil vi markedsføre spennende aktiviteter og opplevelser både langs kanalen og kysten, forteller Sjögren Johre.

Sesongen vil starte allerede i slutten av mai og allerede nå er det mulig for familier å booke en båt for sommerferien. I høysesongen leier man båtene i minimum en uke, mens utenfor høysesong kan du leie en båt over en helg. Så om du vil oppleve slusene, ta en dagstur opp Lårdalsstigen eller nyte skjærgården utenfor Kragerø er en luksuriøs Greenline midt i blinken.

Les saken her: www.finansavisen.no/agenda/7624006/populaert-batkonsept-har-endelig-kommet-til-norge
Pdf – populært båtkonsept har endelig kommet til norge – finansavisen.

Back To Top