skip to Main Content

Det maritime miljøet i Vollen er utvidet med ny forhandler for båter fra Erling Sande.

Velkommen til Vollen, ønsker Paul Vidvei Worre på en snørik dag i mars. I de nye lokalene på Vollen Marina har W-Yachts utvidet tilbudet med dagsturbåter. Her finner du nå båter med utenbordsmotor fra Beneteau, prisgunstige hyttebåter fra svenske HR samt aluminiumsbåtene Linder, gummibåter og RIB fra Suzumar og ZAR mini foruten kvalitetsbåter fra finske Silver.

– Vi kan levere det meste av båter fra Erling Sandes sortiment, og tilbyr også service på Suzuki-motorer, forteller Worre. W-Yachts er mest kjent for Dufour-seilbåter, Bali-katamaraner, Explorer motorbåter, og Greenline hybride motorbåter.

VELKOMMEN: Paul Vidvei Worre ønsker alle velkommen i Vollens nyeste butikk.

NYTT: W-Yachts butikk har fått plass i Vollen Marinas nye anlegg på bryggekanten.

Grønnere båtliv

– Greenline er spennende bobåter som kan kjøres på strøm, eller med diesel for lengre strekk. I butikken har vi også en spennende elbåt fra Sverige. Strana er en sosial båt, men mange sitteplasser, en båt for å nyte det gode livet på sjøen. Den har et lettdrevet skrog som gir lengre rekkevidde i moderat fart, forteller Worre.

Katamaraner og charter

Det siste året har W-Yacht solgt Bali-katamaraner, og kan tilby andelseie og charter via Dream Yacht Charter.

– Dream Yacht ownership er gunstig måte å eie en båt på, og stadig flere oppdager fordelen av å eie en båt i varmere farvann, mener Worre.

W-Yachts har sitt hovedkontor på Vestre Åmøy utenfor Stavanger, og avdelingskontor i Vollen.

Velkommen til W-Yacht i Vollen der vi har nye og brukte båter i utstilling denne uken.

UTVALG: W-Yachts selger aluminiumsbåter fra Silver, og prisgunstige skjærgårdsjeeper fra HR. Du finner også Beneteau-båter i selskapets nye lokaler i Vollen.

ELEKTRISK: Strana er en båt med nye ideer. Den er 100 prosent elektrisk.

Tekst og bilder: seilmagasinet.no

Back To Top